IMPRUDENTA. A cazut de pe bicicleta cu doua zile inainte de a naste

Ultima actualizare: 26-06-2012 05:56

Nesabuita de a se urca pe o bicileta cu doua zile inainte de a naste a dus-o direct in spital pe o tanara din Bistrita-Nasaud. Femeia a suferit traumatisme grave dupa ce a cazut cu tot cu bicicleta, in momentul in care un TIR a trecut pe langa ea.

Politistilor nu le este clar inca daca masina a si atins-o sau victima s-a dezechilibrat din cauza curentilor formati in jurul mastodontului. Desi stia ca risca mult urcand pe bicicleta in starea ei, tanara se grabea totusi sa ajunga la posta ca sa scoata alocatia celuilalt copil pe care il are acasa.

Singurul lucru pe care si-l amintesc martorii despre TIR este ca avea cabina de culoare galbena. Parintii fetei au venit imediat la locul accidentului si sunt convinsi ca fata lor a fost acrosata de masina. Totusi, este posibil ca soferul TIR-ului sa nu o fi observat pe gravida cazuta pe caldaram.

Tanara de 22 de ani a fost transportata imediat la Unitatea de Primiri Urgente din Bistrita. In timp ce medicii decid daca ii vor face tinerei cezariana, politistii incearca sa dea de soferul TIR-ului.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO