Gospodarie facuta scrum in judetul Cluj

24-03-2015 16:40


incendiu

Flacari mari au cuprins azi-noapte o gospodarie din judetul Cluj, iar proprietara abia a reusit sa se fereasca din calea lor. Cand a realizat ca nu ca mai putea salva nimic din munca ei de-o viata, a suferit un soc si a lesinat in curte.

Vecinii sunt cei care, in final, au salvat-o si au chemat ambulanta. Incendiul a izbucnit la ora 3, iar femeia de 68 de ani a fost trezita de zgomote si de mirosul de fum. Abia a apucat sa-si puna ceva pe ea si sa iasa in curte; intre timp, s-au trezit si vecinii ei, care au sarit cu mic cu mare, sa-i dea o mana de ajutor.

Oamenii au tras-o in strada pe femeia care lesinase, pentru ca risca sa fie omorata de bucatile desprinse din acoperis, care cadeau peste tot, in flacari. Oamenii au anuntat si pompierii, care au venit la fata locului cu doua autospeciale. Focul cuprinsese deja toata casa, doua anexe si risca sa ajunga si la o locuinta invecinata.

Pana la sosirea pompierilor, vecinii au sarit cu galeti cu apa, incercand sa salveze ceva din locuinta, dar flacarile uriase nu i-au lasat sa se apropie. De cateva luni, de cand ramasese vaduva, femeia locuia singura. Abia isi terminase de renovat locuinta, cu ajutorul copiilor sai aflati la munca in strainatate. Acum nu mai are nici unde sa doarma.

O ambulanta a transportat-o pe proprietara casei la Spitalul Municipal din Dej, in stare de soc. Intre timp, pompierii au continuat sa lupte cu flacarile. Pompierii spun ca focul a pornit de la un cos de fum necuratat.

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO