Expozitii nationale si internationale canine, in weekend la Cluj-Napoca

Ultima actualizare: 22-02-2016 07:10
expozitie caini

Iubitorii de animale din Cluj vor putea urmari sambata si duminica la ExpoTransilvania manifestari chinologice in cadrul careia vor fi: patru expozitii canine, dar si un bogat program demonstrativ de dresaj.

Expozitia mult asteptata va incepe sambata, 20 februarie, ora 09.00 cu expozitia nationala CAC si de la ora 13.30 va avea loc expozitia Internationala CACIB.

Evenimentul va continua si duminica, 21 februarie cand de la ora 09.00 va fi expozitia nationala CAC si de la ora 13.30 expozitia internationala CACIB, sub denumirea de Napoca Dog Show, eveniment cu traditie in Cluj-Napoca.

Evenimentul va avea loc in incinta centrului expozitional ExpoTransilvania avand ca scop arbitrarea cainilor cu pedigree inscrisi in concurs (expozitie de frumusete), acordarea titlurilor de cel mai frumos caine al grupei (Best of Group) si cel mai frumos exemplar al expozitiei (Best in Show), in urma arbitrarilor facute de 7 arbitrii de competenta internationala din tara si de peste hotare (Elvetia, Spania, Ungaria si Romania).

Pe langa expozitia in sine, vizitatorii se pot bucura de demonstratii de dresaj sustinute de catre Asociatia pentru Caini de Salvare Transilvania, Centrul Chinologic Dr. Aurel Greblea- Sibiu, Inspectoratul de Jandarmerie Judetean Cluj, si mai multe scoli de dresaj din Cluj.

Pretul biletelor este de 10 lei pentru adulti si 5 lei pentru copii.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO