Escalada pe stanci inghetate in judetul Cluj. Festivalul peretilor de gheata are loc in weekend la Cascada Valul Miresei

Ultima actualizare: 04-02-2017 06:59
Escalada pe stanci inghetate in judetul Cluj. Festivalul peretilor de gheata are loc in weekend la Cascada Valul Miresei

Asociatia Salvamont Vladeasa Cluj, organizeaza in periaoda 4-5 februarie 2017, cea de a III-a editie a Festivalului Peretilor de Gheata.

Evenimentul se va desfasura la numai 80 de km de orasul Cluj-Napoca, intr-un loc de o frumusete deosebita, Cascada Valul Miresei, din apropierea localitatii Rachitele, judetul Cluj, din Muntii Apuseni.

Organizatorii vor pune la dispozitie echipament necesar (corzi de asigurare, pioleti, coltari etc.), celor care doresc sa escaladeze peretele de gheata din apropierea cascadei. Festivalul este deschis tuturor si este fara taxa de participare.

In plus, vor fi amenajate trasee de schi de tura, de drumetie, plimbari cu sania trasa de cai, muzica live, trasee de dry tooling si alte surprize. Pentru cei mici (si nu numai), va fi pregatita o zona pentru sanius.

Cei care i-au parte la una dintre activitatile propuse (catarat, drumetie sau schi de tura), vor putea câstiga unul dintre cele 30 de premii oferite de sponsori, la tombola ce va incheia evenimentul.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO