Editie jubiliara a Zilei Interactiunii Om-Animal, desfasurata la UBB

Ultima actualizare: 26-02-2016 07:01
Editie jubiliara a Zilei Interactiunii Om-Animal, desfasurata la UBB

Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei, alaturi de Facultatea de Medicina Veterinara, in colaborare cu voluntarii Biroului pentru Studenti cu Dizabilitati din cadrul UBB, organizeaza a X-a editie a Zilei Interactiunii Om-Animal.

Evenimentul va avea loc, joi, 25 februarie 2016, la Facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei (str. Sindicatelor, nr.7) in intervalul orar 09.00-17.00.

ZIOA este un eveniment al consortiului UBB-USAMV CN in domeniul interactiunii om-animal (cercetare si educatie), având ca scop promovarea cunostintelor si atitudinilor optime fata de animale (detinerea responsabila a animalelor de companie, managementul riscului zoonotic), precum si a conceptului de One Health (o singura sanatate).

Pe tot parcursul ZIOA vor functiona standurile ONG-urilor din domeniul adoptiilor si protectiei animalelor (cu oameni, animale si martisoare, pliante, roll-upuri etc.), Standul Veterinarilor, Colturile Cunoasterii Interactive (Vivariul si Muzeul ZOO), standurile cabinetelor care practica terapia asistata de animale (TAA), standurile organizatiilor studentesti etc.

Deschiderea oficiala va avea loc de la ora 10.00, in sala Zorgo, din cadrul Facultatatii de Psihologie si Stiintele Educatiei (UBB) si vor participa: prof. dr. Cornel Catoi, rector USAMV CN, prof. dr. Ioan Bolovan, prorector UBB, conf. dr. Andrei Daniel Mihalca, prorector USAMV CN, prof. dr. Calin Felezeu, decanul Facultatatii de Psihologie si Stiintele Educatiei (UBB) si conf. dr. Alina Rusu, prodecan Facultatatea de Psihologie si Stiintele Educatiei (UBB).


 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO