Echipa de fotbal, desfiintata de propriul sofer

Ultima actualizare: 23-08-2012 03:29
Unirea Alba Iulia

Fotbalul moare la Alba Iulia! Divizionara secunda din Cetatea Marii Uniri a mai primit o lovitura. Tribunalul Alba a admis cererea de intrare in insolventa formulata de catre firma ce a asigurat transportul echipei.

Alba a terminat pe 9 sezonul trecut, dar e in colaps. Datoriile, vechi si de 2 ani, au impins Unirea spre desfintare. O firma din Alba, Man Tours, a cerut Tribunalului din localitate intrarea echipei in insolventa pentru o datorie de 50.000 de lei, restante acumulate din luna septembrie a anului 2010. ManTorus (patron Liviu Man, fostul sofer al echipei de fotbal in perioada 2005-2010) a actionat in instanta gruparea albaiuliana in 9 aprilie 2012, iar in 15 iunie Tribunalul s-a pronuntat. "Solutie: Respins contestatia ca tardiv introdusa. Admite cererea. Deschide procedura generala".

Urmatorul termen de judecata este programat pe 5 octombrie 2012. Contactat telefonic, presedintele executiv al echipei Unirea Alba Iulia a refuzat orice comentariu cu privire la intrarea in insolventa a clubului, dar a admis faptul ca echipa pe care o conduce trebuie sa restituie peste jumatate de miliard de lei vechi catre SC ManTours SRL, sustine liga2.ro.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO