Dupa o spectaculoasa cariera de paparazzo in Londra, un englez s-a indragostit de Maramuresul nostru

Ultima actualizare: 17-08-2012 23:54

Duncan Ridgeley a lasat in urma viata agitata de jurnalist, in care a „vanat” vedete ca printesa Diana, George Michael sau Shakira, si s-a stabilit cu familia la poalele Muntilor Gutai, intr-un sat retras si tihnit, unde simte ca traieste cu adevarat.

Intr-un fel, britanicul este fericit ca, urmarindu-l pe Printul Charles prin Transilvania, a ajuns sa iubeasca acest pamant si pe oamenii lui. Duncan Ridgeley a avut sansa sa cutreiere aproape toata lumea. Ce a gasit la noi, insa, l-a facut sa nu mai vrea sa plece.

Pe urmele printului Charles, britanicul a ajuns in satul Breb din Maramures, si aici a ramas. In casa cumparata de la o batrana, si-a adus apoi, cu entuziasm, si sotia, si cei trei copii.

Fostul jurnalist isi aminteste detalii savuroase din cariera lui: de exemplu, atunci cand alerga cu aparatul foto dupa staruri, nu mostenitorul coroanei britanice era in centrul atentiei sale. „Sper ca Charles sa nu se simta ofensat, dar in trecut nu era el cel de care eram interesati, ci sotia lui, Diana. Pe ea obisnuiam sa o fotografiez des”. Acum insa, altceva il intereseaza: vrea sa invete sa faca tuica, din fructele livezii lui, si trudeste, cu toata familia, la amenajarea casei lor taranesti.

Iarna, cand zapezile acopera satul cateva luni, familia se retrage in Egipt. Dar cum da iarba verde, revine iar „acasa”, in Maramures.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO