Dulca sta pe banca la meciul cu Gloria. Tehnicianul spera la o clasare in primele 10 locuri

Ultima actualizare: 06-11-2012 05:56
Dulca sta pe banca la meciul cu Gloria. Tehnicianul spera la o clasare in primele 10 locuri

Ana Maria Prodan s-a decis. Tehnicianul care a promovat ultima data Universitatea in Liga I va prelua functia lui Claudiu Niculescu

"Am fost sunat azi noapte (n.r. - ieri), la ora 12 si mi s-a propus sa revin la "U". Dupa câteva ore de negocieri am decis sa dau curs ofertei. Mi-a fost dor de aceasta echipa", a fost anuntul lui Cristi Dulca, noul antrenor al "sepcilor rosii". Tehnicianul a acceptat obiectivul propus de Ana Maria Prodan, chiar daca stie ca a preluat formatia intr-o situatie dificila. Totusi, inainte de a semna noul contract, fostul jucator al Rapidului a cerut un fundas central, un mijlocas central si un atacant.

"Obiectivul este clasarea in primele 10. Eu zic ca e un obiectiv realizabil. Daca mai vin 2-3 jucatori pe axul central putem forma o echipa buna. Am urmarit jocul cu Pandurii la televizor. Cunosc multi jucatori din lot. Stiu ca nu e «miere» in acest moment la echipa, dar cred in acest proiect. Nu ma tem. Am venit sa muncesc. Cum sa ma tem de munca? In plus, Universitatea nu se refuza, din punctul meu de vederere" , a spus Dulca.

"Intentiona sa antreneze la Selimbar"

Tehnicianul va conduce astazi primul antrenament la noua sa echipa, iar mâine va sta pe banca la meciul cu Gloria. Dulca se pregatea pâna ieri sa preia o echipa de Liga a III-a, dar s-a trezit in Liga I. "Vreau sa-i multumesc primarului din Selimbar. Domnul Daniel Marincuta are un proiect frumos acolo si mi-ar fi placut sa-l ajut", a spus tehnicianul care crede ca va lucra bine cu Ana Maria Prodan. "Eu sper ca ea sa-si faca bine treaba administrativa, iar eu sa ma ocup doar de echipa", a spus Dulca.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO