Doua tinere din Cluj au pus bazele unei noi afaceri profitabile. Vand mirodenii proasptete in ghivece

Ultima actualizare: 15-12-2014 01:34

Pentru toti cei care nu locuiesc la casa si nu au acces la o gradina, dar vor sa foloseasca condimente proaspete in mancare a aparut acum o alternativa. Doua tinere din Cluj, au inceput o mica afacere cu mirodenii in proaspete in ghivece.

Totul a inceput din dorinta de a le oferi familiilor ocazia sa manance mai sanatos. Dezamagite de mirodeniile gsite in comert, lipsite de gust si care contin substante chimice ele s-au gandit sa creasca propriile plante in bucatarie.

Mai tarziu tinerele s-au gandit ca ar putea obtine si un profit din aceasta pasiune. Asa ca usor, usor, pervazurile caselor lor, s-au umplut de rasaduri cu mirodenii.

Prin intermediul prietenilor vestea despre mirodeniile la ghiveci s-a raspandit repede, iar acum ele primesc comenzi din toata tara. Cumparatorii spun ca fetele nu trebuie sa aiba studii in domeniu pentru a-si face micile lor gradini in bucatarie, drept dovada sta si faptul ca desi au deja success in afacere. Ele s-au gandit sa le ofere clientilor si cateva sfaturi despre modul in care se ingrijesc si folosesc plantele.

Afacerea este abia la inceput insa ele au resusit sa isi faca si o mica sera unde sa isi ingrijeasca plantele pe perioada iernii. In viitor vor ca plantele lor sa ajunga pe mesele restaurantelor.

Pretul unui ghiveci incepe de la 18 lei si poate ajunge pana la 25 de lei, in functie de soiul mirodeniei.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO