DON DIABLO vine pentru prima data in Romaia, la OVERNIGHT

11-10-2016 15:32

DON DIABLO vine pentru prima in Romaia, la OVERNIGHT

DON DIABLO completeaza line-up-ul OVERNIGHT alaturi de FEDDE LE GRAND si TUJAMO. DON DIABLO vine pentru prima data in Romania la OVERNIGHT, cel mai nou concept de entertainment din Transilvania, un eveniment marca UNTOLD in colaborare cu TIMAF.

In 21 octombrie, la Cluj-Napoca, in Sala Polivalenta, de la ora 21.00 ii puteti vedea si asculta live pe trei dintre cei mai indragiti DJ mondiali, DON DIABLO, FEDDE LE GRAND si TUJAMO.

DON DIABLO este un producator si DJ olandez de 36 de ani. A avut numeroase colaborari cu artisti precum Tiesto, Kelis , Diplo si a remixat piesele unor trupe precum The Chemical Brothers, Gorillaz, Mika si Bastille. Pe langa activitatea lui muzicala, DON DIABLO sau pe numele sau real Don Pepijn Schipper are si o preocupare intensa pentru actiunile caritabile. DON DIABLO a fost primul ambasador Dance4Life, o campanie sustinuta de Natiunile Unite impotriva SIDA si HIV. In urma cu doi ani, dj-ul olandez s-a implicat si in producerea unor bratari. Veniturile provenite din vanzarile lor au fost donate spre o campanie care lupta impotriva cancerului.

FEDDE LE GRAND si TUJAMO au fost prezenti si la primele doua editii ale festivalului UNTOLD. Cei trei DJ sunt insa mereu headlineri si pe scenele festivalurilor Tomorrowland, Sziget, Ultra si Exit. FEDDE LE GRAND, TUJAMO si DON DIABLO se afla in top 100 DJ MAG, cea mai prestigioasa publicatie in domeniu care alcatuieste in fiecare an topul mondial a celor mai apreciati DJ.

Incepand de astazi, 11 octombrie 2016, costul biletelor va fi de 90 de RON + taxe pana in ziua evenimentului si sunt disponibile pe www.in-town.ro, la sediul OMNIPASS de pe strada Avram Iancu, nr 27 din Cluj-Napoca plus in locatiile partenerilor mentionate pe www.timaf.com. Cine se lasa pe ultima suta de metri, adica ziua concertului, va plati 100 de RON pentru un bilet.

 

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO