De la flacara de la aragaz n-a fost decat un pas pana la cea olimpica pentru un clujean

Ultima actualizare: 13-08-2012 08:47

In mijlocul verii, un blogger din Cluj va reprezenta Romania la jocurile olimpice de la Londra intr-un mod inedit. El va fi unul dintre cei care vor purta torta olimpica.

Tanarul de 35 de ani isi va condimenta programul zilnic si cu sport ca sa faca o figura buna.

Adrian Hadean este deja supranumit de multi "Jamie Oliver de Cluj" pentru bunatatile pe care le pregateste la el in restaurant sau le prezinta pe blog.

Vestea ca va purta flacara olimpica la Londra l-a lasat si pe el cu gura cascata. A inceput deja sa se antreneze, pentru ca pe 19 iulie va alerga 300 de metri, in vazul intregii lumi.
Dar cum a ajuns Adi Hadean de la cratita, la olimpiada. O cititoare l-a propus pe internet intr-o campanie care selecteaza din fiecare tara oameni care au marcat fundamental in bine comunitatea in care traiesc.
Cinci romani au fost finalisti: Bogdan Cismariu, ghid montan, Marius Radu - care-i ajuta pe copii voluntar sa descopere domeniul IT, Cristina Bogdan - profesoara implicata in actiuni de voluntariat din zona antropologiei, si Catalin Stelian- actor care incearca sa-i convinga pe oamenii de afaceri sa investeasca in teatru. Dintre ei, Adi Hadean a fost preferat.

Exact acum un an, Adi traducea in romaneste un model aplicat cu succes in scolile britanice de celebrul Jamie Oliver. Ajutat de nutritionisti, a creat retete special pentru crese si gradinite. Primaria din Cluj a sprijinit acest proiect, extrem de util intr-o tara ca a noastra, unde un adolescent din 5 este obez.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO