De la 1 Martie elevii clujeni vor beneficia de transport in comun gratuit pe doua linii

Dată publicare: 05-02-2014 14:57
Dată actualizare: 08-02-2014 07:01


Transport in comun

Elevii din invatamantul pruniversitar, de stat si privat din Cluj vor beneficia de la 1 Martie de transport in comun gratuit pe doua linii, intreg anul scolar 2014. Pana la 1 Martie abonamentele vor fi distribuite in scoli.

De la 1 Martie elevii vor beneficia de transport in comun gratuit pe doua linii, dar daca la sfarsitul acestui an scolar vor fi elevi cu nota scazuta la purtare, acestia nu vor mai beneficia de gratuitate la transport in urmatorul an. La fel se va intampla si cu elevii care nu participa la ore si au un numar mare de absente.


Primaria municipiului Cluj ofera transport gratuit si elevilor din ivatamantul privat. Abonamentele pentru elevi includ si lunile de vara si vor fi valabile pana la 1 Octombrie 2014. Elevii care studiaza la scolile din oras, chiar daca vin din alte localitati, vor beneficia pe raza municipiului de gratuitate la transport la fel ca orice elev clujean.

Incepand cu 25 Februarie Compania de Transport Public va elibera abonamentele care vor fi distribuite in scoli pana la 1 Martie.
 

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO