De acum putem cumpara legume ecologice sau fructe care ne mentin tineri, direct de pe internet

×
Codul embed a fost copiat

Cine s-ar fi gandit ca ajungem ziua in care ne vom alege salata, din strat... stand in fotoliu?
Totul multumita unui tanar din Cluj, care a descoperit ca isi vinde cel mai bine ceapa si salata verde, pe Internet.

Cu un singur click, legumele pleaca spre casa clientului, ecologice suta la suta, si mai ieftine decat in magazinele de profil.
"Anul acesta am avut cele mai multe comenzi pe aceste produse, sunt cele mai cautate pentru ca noi le livram proaspete. Le culegem dimineata si la amiaza le livram clientilor.", spune Ionut

Ionut este din Cluj si a primit cadou de la bunici un hectar de teren. Asa ca s-a apucat imediat de agricultura. Cum nu vrea sa aiba de-a face cu intermediarii din piete, si-a deschis un site pe care isi promoveaza legumele si le vinde prin comenzi online.Tot el face si livrarile.
Clientul poate sa vada care sunt produsele disponibile la un moment dat. Trebuie doar sa le adauge in cos si sa finalizeze comanda introducand adresa unde sa fie livrat produsul.
O salata ecologica, spre exemplu, vanduta pe internet, costa 2 lei, in timp ce in piata o gasim la 1 leu si 30 de bani.

Csaba a dat insa ceapa verde pe... goji, un fruct bogat in vitamine si nutrienti, pe care il importa din Asia si il vinde romanilor, tot pe Internet. Denumit si fructul longevitatii, goji este o adevarata comoara a naturii. O legenda tibetana spune ca localnicii care consumau cate un pumn mic de goji in fiecare zi, traiau chiar si peste 100 de ani.

In 2007, goji a fost declarat in SUA super fructul anului, si nu lipseste niciodata de pe masa Madonnei, si a multor actrite de la Hollywood.
 

Citește și
Pensionarii clujeni isi petrec batranetile in pietele din oras
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”
Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
Jaf la drumul mare in Maramures. Zeci de batrani ce vand legume in fata portii au ramas fara bani
Jaf la drumul mare in Maramures. Zeci de batrani ce vand legume in fata portii au ramas fara bani

Sunt jefuiti ziua in amiaza mare si lasati fara banii pe care ii muncesc din greu. Mai multi batrani din Maramures care vand legume in fata portii, au ramas fara economii dupa ce un grup de persoane care se dadeau drept clienti i-au tilharit.

Pensionarii clujeni isi petrec batranetile in pietele din oras
Pensionarii clujeni isi petrec batranetile in pietele din oras

In loc sa-si petreaca timpul in parcuri sau sa-si plimbe nepotii in tinha, varstnicii sutn nevoiti sa munceasca din greu. Ca sa supravietuiasca, ei trebuie sa-si vanda cam tot ce au prin gospodarii pentru o bruma de bani.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.