Dans acrobatic la Festivalul International de dans contemporan STEPS

Ultima actualizare: 13-06-2015 07:12
Dans acrobatic la Festivalul International de dans contemporan STEPS

Festivalul International de Dans Contemporan STEPS continua cu doua spectacole de dans acrobatic, sustinute de artisti din Franta si Canada.

Joi, 11 iunie 2015, de la ora 19.00, clujenii sunt invitati la Opera Maghiara, la spectacolul “Ballet Bar”, reprezentatie pusa în scena de compania Pyramid din Franta.

Spectacolul “Ballet Bar” este un mix fascinant de stiluri muzicale (de la tango la electric), circ, mima si acrobatii realizate de catre cei 6 dansatori ai companiei Pyramid (Franta). Piesa ilustreaza legatura personajelor cu muzica, iar actiunea are loc în jurul unui bar, într-un club de jazz new-yorkez. Un show plin de viata, energie si umor, care captiveaza publicul din primele minute.

Saptamana viitoare, dansul acrobatic se muta în strada.

Hoopelai Show este un spectacol canadian de teatru-circ-dans. Spectacolul va avea doua reprezentatii: luni si marti, 15-16 iunie 2015, de la ora 18, pe platoul cladirii Casino, din Parcul Central. Accesul este liber.

Festivalul International de Dans Contemporan STEPS se adreseaza iubitorilor de muzica si dans. Acestia sunt invitati sa descopere o lume complexa si aflata în permanenta reinventare plina de pasiune, energie si ritm.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO