d'ECOurage: Teatrul National Cluj-Napoca in premiera pe strada

11-05-2016 16:21

Teatrul National

Teatrul National Cluj-Napoca prezinta premiera primei productii concepute special pentru a fi jucata in strada. d'ECOurage este o montare realizata dupa un concept de Andrea Gavriliu, care semneaza scenariul, regia si coregrafia spectacolului.

Premiera spectacolului va avea loc joi, 12 mai 2016, la ora 20:00, pe platoul de langa Monumentul Memorandistilor de pe Bulevardul Eroilor.

Spectacolul se va desfasura in strada, pentru a fi mai aproape de spectatori, si datorita subiectului pe care montarea il abordeaza. d'ECOurage aduce in strada 15 studenti-performeri care vor spune prin dans si umor povesti nu tocmai amuzante despre diversele tipuri de poluare care ne ocupa zilnic timpul si spatiul: suntem ceea ce bem si mancam, suntem ceea ce vorbim, suntem ceea ce respiram.

Pe ritmurile energice ale lui Dobrica de la Suie Paparude si cu un limbaj coregrafic-ludic-matematic, performerii au misiunea de a-i capta pe trecatori si de a-i tine pret de 30 de minute pe pietonala Eroilor pentru un spectacol stradal tineresc, dar cu un mesaj intelept.
 

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO