Colind regal in scop caritabil la Cluj-Napoca

Ultima actualizare: 06-12-2014 07:14
Colind regal in scop caritabil la Cluj-Napoca

Pe o regie artistica spectaculoasa de colind si acompaniament simfonic, serata dedicata sarbatorilor de iarna va reuni colindul traditional autentic, cu un repertoriu international de colinde.

Sambata, 13 Decembrie 2014, de la ora 18.00, la Casino - Centrul de Cultura Urbana din Cluj-Napoca, va avea loc un concert special de colinde, organizat de catre „Clubul Monarhistilor Clujeni”.

Aflata la a doua editie, seara de colind regal va aduce în fata publicului figuri reprezentative pentru scena lirica clujeana: „Corul Regal”, alcatuit din artisti profesionisti, aflat sub bagheta dirijorului Dan Dumitrana, solo si acompaniament la pian al solistei Larisa Pentea si „Quartetul de Alamuri”, condus dirijoral de catre Flaviu Mogosan. De asemenea, atmosfera specifica de sarbatoare va fi completata de catre corul de copii „Alegria” precum si de catre corul barbatesc „Axios”.

Alaturi de caracterul liric deosebit, semnificatia evenimentului este dublata de scopul sau caritabil. Toate fondurile stranse în cadrul spectacolului, sub forma de donatii, vor fi folosite la pregatirea cadoului de Craciun pentru copiii abandonati aflati în grija Casei de Copii ”Maica Domnului” din Cluj-Napoca.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO