Clujul dedica finalul lunii aprilie jazzului

Ultima actualizare: 28-04-2014 07:03
Hailey, Ola, jazz

Luna aprilie e declarata la nivel mondial Jazz Appreciation Month, iar cu aceasta ocazie in Cluj este organizat un eveniment complex, ce reuneste artisti internationali si legende locale ale jazzului.

Festivalul Jazz Napocensis si Ziua Internationala a Jazzului au loc la finalul lunii aprilie la Cluj-Napoca, spre deliciul iubitorilor de muzica buna. Anul acesta, manifestarile de celebrare a Zilei Internationale a Jazzului incep cu editia a XVII-a a Festivalului National Studentesc Jazz Napocensis, care va avea loc pe 28 si 29 Aprilie la Casa de Cultura a Studentilor.

Programul festivalului:

Luni, 28 aprilie 2014, de la ora 19.00 la Casa de Cultura a Studentilor
- Junetrip
- Jazzy Mood
- Oscar Jazz Band
- Jazztet
- Big Band Gaio

Marti, 28 aprilie 2014, de la ora 19.00 la Casa de Cultura a Studentilor
- Body and Soul Treatment by Dr. Jazz

Miercuri, 30 aprilie 2014 este celebrata Ziua Internationala a Jazzului, de la ora 19.45, la Casa de Cultura a Studentilor, iar intrarea se face pe baza de billet:
- Ola Onabule (UK)
- Hailey Tuck (USA)
- Angela Avetisyan 4tet (RU)
- Andrea Bonioli 4tet (IT)
- Villu Veski (ES)
- Big Band Gaio (RO)

Un plus de greutate zilei de 30 Aprilie il va oferi si Ambasadorul Zilei Internationale a Jazzului in Romania, Prof. Dr. Virgil Mihaiu, care va sustine un Curs de Estica Jazzului -Jazzul ca limbaj universal - Jazz si Poezie de la ora 15.30, in Sala 32 de la Casa de Cultura a Studentilor.

Mai mult, intreaga zi de 30 aprilie e incarcata de activitati dedicate tuturor melomanilor si studentilor: workshop-uri de jazz, sesiuni de jazz poetry si jazz romanesc. Iubitorii de jazz pot gasi programul complet al manifestarilor de la finalul lunii aprilie pe site-ul: www.JazzDay.ro.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO