CFR pleaca increzatoare in Portugalia. Un milion de euro ii pandeste pe clujeni

CFR Cluj

CFR a invins mereu in primul meci din grupele Ligii: 2-1 cu Roma (2008) si 2-1 cu Basel (2010).

CFR viseaza sa inceapa a treia prezenta in grupele Ligii tot cu o victorie, la fel ca in 2008, 2-1 in deplasare la Roma, si 2010, 2-1 acasa cu Basel. "E o onoare sa joci in competitiile europene, nu vrem sa facem Romania de ras. Daca vom fi mai atenti ca la meciul cu Dinamo, putem sa batem", a spus Ioan Andone, completat de Iuliu Muresan: "Sunt sincer si recunosc ca Braga are jucatori mai buni, dar si asa vom merge sa castigam. Incepem iar cu o victorie".

Rusii au luat, portughezii pot lua

Meciul are o miza financiara deosebita, mai ales pentru Paszkany. Daca bate, CFR mai incaseaza un milion de euro, iar la egal primeste 500.000 de euro. Banii ar intra la fix in casieria Clujului, mai ales dupa ce au aflat ca nu vor mai primi niciun euro pentru transferul lui Traore de la Kuban la Anji.
Fosta formatia a lui Dan Petrescu urma sa mai dea 10% dintr-un viitor transfer daca suma trecuta in acte era peste 4 milioane de euro. "Stiti cum se fac afacerile in tari ca Rusia, pe gaze, petrol, nichel sau valize. Au trecut in acte ca a fost vandut cu 4 milioane de euro, deci nu mai primim nimic", a declarat si Paszkany.

„Avem potential sa incepem cu o victorie. Obiectivul este sa termi-nam pe unul din primele trei locuri”, Arpad Paszkany, finantator CFR Cluj

Citește și
Echipa nationala
Nationala in drum spre Rio. Fara CFR!
VIDEO. Scene șocante: un deținut se furișează în spatele unei tinere și își dă pantalonii jos. Ce a urmat

20 de milioane de euro estimeaza sefii din Gruia ca vor incasa de la UEFA pentru ca au ajuns in grupele Ligii

Articol recomandat de sport.ro
Dorinel Munteanu și-a bruscat un jucător: ”Trebuia să fiu și mai dur! Nu s-a uitat la mine!”
Dorinel Munteanu și-a bruscat un jucător: ”Trebuia să fiu și mai dur! Nu s-a uitat la mine!”
Citește și...
Andone ameninta cu schimbari in echipa pentru jocul cu Braga
Andone ameninta cu schimbari in echipa pentru jocul cu Braga

Atmosfera in taberele celor doua echipe era total diferita la finalul meciului Dinamo – CFR (0-1), dar, paradoxal, nervosi erau clujenii, in special Ioan Andone.

Nationala in drum spre Rio. Fara CFR!
Nationala in drum spre Rio. Fara CFR!

Echipa nationala a Romaniei incepe azi drumul catre o calificare mult visata la turneul final al Campionatului Mondial din Brazilia 2014. “Tricolorii” se bat pentru calificare cu Olanda, Turcia, Ungaria, Estonia si Andorra.

Recomandări
România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară din 2025. Reguli
România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară din 2025. Reguli "mult mai stricte" pentru gestionarea finanţelor

România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară, începând din 2025, iar regulile pentru gestionarea finanţelor ţării vor fi mult mai stricte, a anunţat, vineri seara, ministrul Finanţelor, Marcel Boloş.

Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme
Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme

În România, autoritățile pregătesc mii de saci cu nisip pe care să îi transporte în zonele unde Dunărea ar putea face probleme.

"Amendamentul Iohannis" și jocurile de culise. De ce ar vrea PSD ca președintele să fie pe lista PNL la parlamentare

Inițiativa PNL, care i-ar permite președintelui Klaus Iohannis să candideze la alegerile parlamentare, naște controverse în instituțiile statului.