Capcana dintre blocuri. Un baiat de nici 6 ani a cazut intr-un canal de colectare a dejectiilor

Ultima actualizare: 04-05-2014 06:55

Un baietel de 5 ani si jumatate din Baia Mare a fost protagonistul unui incident, care putea sa se incheie tragic. In timp ce alerga printre blocuri impreuna cu alti copii, a cazut intr-un canal de evacuare a dejectiilor, adanc de 5 metri.

 

Numai o minune a facut sa scape cu doar cateva zgarieturi. Baiatul a cazut in picioare si asta, spun medicii care l-au consultat ulterior, i-a salvat viata. Tovarasii sai de joaca i-au anuntat parintii, iar tatal copilului si un vecin l-au scos la suprafata, speriat si murdar ca vai de el.

Copilul a fost dus la spital, iar medicii i-au linistit pe parintii ingrijorati: nu are nicio rana care sa-l puna in pericol. Mama si tatal baiatului s-au intrebat, totusi, cum a fost posibil sa se intample asa ceva si au aflat ca cineva furase capacul original al canalului, iar cativa locatari l-au acoperit cu unul mai mic si instabil.

Acum, peste gura de canal a fost asezata o placa de beton, ca nu cumva alti copii sa pateasca la fel, iar autoritatile au inceput o ancheta.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO