Campanie de sterilizare a cainilor si pisicilor fara stapan din municiul Dej

Ultima actualizare: 17-11-2013 07:20
Campanie de sterilizare a cainilor si pisicilor fara stapan din municiul Dej

O fundatie fara profit da astazi startul unei campanii de sterilizare a cainilor si pisicilor fara stapan din municipiul Dej, pentru a rezolva in mod eficient si uman situatia acestor animale.

Timp de trei saptamani, o echipa formata din medici veterinari si prinzatori va desfasura incepand de astazi, 14 noiembrie, proiectul de sterilizare la clinica din adapostul primariei, situat pe strada Salciilor. Cainii fara stapan vor fi prinsi, sterilizati, deparazitati si marcati cu crotal. La clinica sunt invitati toti cei care vor sa adopte caini ai strazii, pentru care fundatia va asigura servicii veterinare generale gratuite constand in: sterilizare, deparazitare, vaccinare antirabica, carnet de sanatate, microcipare si inregistrare in baza de date.

Campania, inclusa in programul ”Animale fara stapan”, are ca scop stoparea inmultirii cainilor strazii si se adreseaza inclusiv satelor din zona Dejului, cu conditia ca proprietarii sa-si aduca animalele la clinica.

Din 2008 si pana in prezent, echipele mobile ale fundatiei, au sterilizat 1.318 de animale fara stapan in municipiul Dej.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO