Bilete de doi lei. "U" a stabilit un pret simbolic pentru tichetele de la meciul cu Petrolul


Ultimul update: Vineri 19 Iulie 2013 07:02
Data publicarii: Marti 16 Iulie 2013 12:50
Categorie: Ardeal
Bilete de doi lei.

Antrenorul studentilor, Ionel Ganea cere incurajari la meciul cu Petrolul, iar conducerea a stabilit cel mai mic pret pentru un bilet din istoria recenta a Ligii I.

Fanii lui „U“ Cluj au parte de o veste perfecta inainte de startul campionatului. Oficialii echipei clujene au decis sa fixeze un pret simbolic pentru biletele la peluza I, la meciul cu Petrolul, din prima etapa. Acolo e locul unde sta galeria „alb-negrilor“ la meciurile de acasa, iar prin aceasta decizie conducerea lui „U“ Cluj spera ca macar acel sector sa fie plin. Ionel Ganea vrea o galerie care sa puna presiune pe fostii jucatori ai lui „U“ de la Ploiesti, iar oficialii s-au conformat. Pretul ales pentru un tichet la peluza e cel mai mic din istoria recenta a Ligii I. Pentru ca UEFA interzice ca intrarea la meciurile din primele divizii sa fie gratis, un tichet la peluza, pentru meciul „U“ Cluj - Petrolul, va fi de doi lei. Niciodata, dupa anul 2000, un bilet la meciurile din Liga I nu a costat mai putin de cinci lei. Acesta a fost si pretul biletelor de la peluza din sezonul trecut al „alb-negrilor“.


Rasplata pentru fani


Decizia este si una care vine sa rasplateasca gesturile suporterilor din sezonul trecut. Dupa meciul din etapa a 17-a, cu CFR, galeria Universitatii a facut cheta si a strans 6.500 de lei pe care i-au oferit jucatorilor, care nu erau platiti de mai multe luni. Mai mult, pentru ca echipa a jucat meciurile cu CS Turnu Severin si Concordia Chiajna fara spectatori, din cauza incidentelor de la meciul cu Steaua, galeria lui „U“ si-a platit amenda de la FRF, dar a si cumparat bilete de solidaritate la cele doua partide. Peste 3.000 de bilete s-au vandut, chiar daca fanii au avut interzis sa intre in stadion.
 

Sursa: Pro TV

Tags: ardeal, cluj, u, meci, bilete,

U ataca Liga I cu un nigerian de la Stoke si un turc de la Dortmund
Suporterii lui U sunt gata de un nou gest de exceptie: Platim noi datoriile
Suporterii lui U sunt gata de un nou gest de exceptie: Platim noi datoriile
VIDEO PROTVPLUS.RO