Batranete, haine grele. O femeie de 74 de ani din Cluj a ajuns sa cantareasca 40 de kilograme


Ultimul update: Vineri 22 Noiembrie 2013 01:21
Data publicarii: Marti 19 Noiembrie 2013 16:15
Categorie: Ardeal

Femeia a ajuns sa cantareasca doar 40 de kilograme din cauza maltratarilor si se plange mereu ca ii este foame. Batrana este prinsa la mijloc intre acuzatiile incrucisate dintre fiul ei si asistenta sociala pe care a primit-o de la primarie.

Barbatul, proaspat intors in tara, a gasit-o intr-o stare demna de mila si dupa ce a internat-o intr-un centru special sub ingrijire medicala, a cerut ajutorul autoritatilor. Doamna Maria a ajuns la azil intr-o stare care le-a starnit compasiunea angajatilor de acolo. Plina de vanatai, pe care nu se stie inca de unde le-a capatat, batrana plange si cere de mancare.

Fiul femeii, care lucreaza de 9 ani in Spania, recunoaste ca nu a tinut legatura cu mama lui in ultimii ani si a suferit un soc puternic cand, intors in tara, a venit sa o viziteze. De cealalta parte, femeia care in ultimii 5 ani pretinde ca a avut grija de batrana de 74 de ani spune ca acesteia nu i-ar fi lipsit nimic, in afara de dragostea fiului ei. Iar pentru vanatai, are o explicatie.

Asistenta sociala are cazier, dupa ce a fost cercetata pentru furt. Reprezentantii primariei spun insa ca au trecut cu vederea peste acest aspect, pentru ca batrana le-ar fi solicitat de fapt sa i-o repartizeze pe femeie ca ingrijitor. In plus, la verificarile facute, situatia li s-a parut in regula. Acum insa, la reclamatia fiului batranei, vor face totusi o ancheta. Batrana va ramane deocamdata in centrul privat, unde va primi toate ingrijirile de care are nevoie.


 

Destinul celor 9 frati din Satu Mare, care se zbat in saracie lucie, a impresionat zeci de oameni
O felie de paine pentru 9 guri flamande. Atat pot pune in farfurie parintii unor frati din Satu Mare
VIDEO PROTVPLUS.RO