Bal de caritate. Farmacistii fara Frontiere strang fonduri pentru pacientii nevoiasi din Cluj

11-10-2013 14:40

Bal de caritate. Farmacistii fara Frontiere strang fonduri pentru pacientii nevoiasi din Cluj

Balul de caritate va avea loc in aceasta seara si este dedicat exclusiv colectarii de fonduri pentru campaniile derulate de Farmacistii fara Frontiere Romania, la care pot participa persoane din orice domeniu de activitate.

Balul de caritate organizat la Cluj de Farmacistii fara Frontiere se afla la cea de-a doua editie. Proiectul care va fi prezentat si sustinut la eveniment este numit „Farmacia sociala” si a luat nastere din dorinta de a-i ajuta pe acei pacienti, care se prezentau in numar tot mai mare la unitatile farmaceutice din judet si refuzau ridicarea completa a tratamentului medicamentos prescris de catre medic din cauza lipsei de bani.

In urma evenmentului, fondurile care se vor strange vor merge catre acei pacienti cu venituri foarte mici, sub 700 de lei, fara apartinatori, si care locuiesc in conditii precare a caror calitate a vietii este sub standardele minim acceptate.

Evenimentul caritabil incepe la ora 18.00, la Grand Hotel Napoca. In salile Forum si Ambasador sunt asteptate peste 300 de persoane care le vor intinde o mana de ajutor celor aflati in nevoie.

 

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO