Un barbat si-a riscat viata si a intrat intr-un vagon al unei companii petroliere sa ia benzina

28-11-2013 10:59


Barbatul de 41 de ani din Nasaud si-a riscat aseara viata si a intrat intr-un vagon al unei companii petroliere sa ia benzina. Omul n-a mai putut sa respire din cauza vaporilor toxici si si-a pierdut cunostinta.


 

A avut noroc ca sotia sa stia unde este si cand a vazut ca omul nu mai vine acasa, a plecat sa il caute. Fara sa se gandeasca la primejdie, a incercat initial sa-l scoata singura din vagon. A reusit sa il salveze doar cu ajutorul pompierilor.

Era putin dupa ora 9 cand sotia barbatului a descoperit ce s-a intamplat. Femeia stia ca il va gasi in gara, la vagoanele in care fusese benzina, deoarece nu era prima oara cand mergea acolo sa ia combustibil. Cand a vazut ca nu poate face nimic, femeia a chemat cativa vecini in ajutor.

In scurt timp au ajuns si pompierii si un echipaj de la ambulanta. Barbatul este in afara oricarui pericol, spun medicii, dar a ramas internat peste noapte. Politistii au inceput acum o ancheta. Vagonul in care omul era cat pe ce sa isi gaseasca sfarsitul se afla pe o cale ferata secundara, in Gara Nasaud, iar zona nu este pazita.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO