Teatru in spatiu neconventional

Ultima actualizare: 20-03-2013 06:46

Clujul sarbatoreste trei ani de Teatru de Club, iar meritele ii apartin in totalitate regizorului Sorin Misiriantu. In 2010, el a decis sa-si materializeze un vis mai vechi, iar succesul nu s-a lasat asteptat.

Cei trei ani de teatru de club in regia lui Sorin Misiriantu au fost sarbatoriti pe scena, cu o comedie picanta, in interpretarea a doi actori cunoscuti – Ioana Nedelea si Ioan Isaiu.
Spectacolul ,,La mine sau la tine?” a fost o adevarata provocare pentru cei doi actori, care au fost aplaudati minute in sir de publicul clujean. Proiectul initiat de Misiriantu a reusit, in cei trei ani, sa aduca publicul tanar in salile de teatru.
Teatrul de club este gustat cu precadere de generatia tanara, iar dovada este numarul tot mai mare de spectatori. Acestia spun ca succesul se datoreaza nu numai pieselor foarte bune, ci si locatiei, care le ofera un plus de comfort.

Chiar daca initial nu se astepta la un asemenea succes, Misiriantu are mari sperante si spune ca proiectul nu se va opri aici, ba chiar va primi dimensiuni mai mari.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO