Sezonul de iarna se incheie la Paltinis cu un concurs Slide and Freeze

Ultima actualizare: 17-03-2013 07:07
Sezonul de iarna se incheie la Paltinis cu un concurs Slide and Freeze

Sezonul de ski si snowboard gazduit de complexul situat in apropiere de Paltinis, se incheie in acest sfarsit de saptamana. Organizatorii ii asteapta pe iubitorii sporturile extreme cu doua evenimente inedite ce vor avea loc vineri si sambata.

 

Cei care vor fi prezenti in acest weekend la Arena Platos vor avea ocazia sa participe la doua concursuri care au devenit deja traditionale in apreski-urile din Austria. Primul concurs debuteaza vineri si este reprezentat de a doua editie a Campionatului de Cuie, in care participantii trebuie sa dea dovada de indemanare si sa bata cuie intr-un butuc din lemn de brad folosind varful ascutit al unui ciocan. Pentru a face intrecerea mai spectaculoasa, organizatorii percep o taxa de 10 lei fiecarui participant, iar suma stransa va fi premiul pus in joc.


Slide and Freeze la Arena Platos


Cel mai important eveniment va avea loc sambata, cand se va desfasura concursul de Slide and Freeze. La baza partiei, organizatorii vor construi un bazin de adanc de aproximativ un metru, care va fi umplut cu apa. Concursul este organizat pe mai multe categorii. Prima, Slide, presupune ca participantii sa acvaplaneze pe intreaga suprafata a lacului improvizat. A doua categorie se numeste Trick si presupune executarea unei acorbatii in timpul acvaplanarii, iar castigatorii vor fi premiati cu skipass-uri pentru sezonul viitor.

Cea mai amuzanta categorie va fi, potrivit organizatorilor, cea in care concurentii vor trebui sa coboare partia si apoi sa acvaplaneze pe suprafata lacului intr-o „constructie” de inspiratie proprie. In concurs se accepta orice fel de improvizatii, cea mai haioasa si mai elaborata constructie, coroborata cu performanta schiorului va castiga premiul cel mare de 500 de lei

Concursul va incepe la ora 13, iar concurentii se pot inscrie in ziua concursului, in apreski, incepand cu ora 10.


 

Citeste și...
Parteneri