Explozia produsa in blocul din Floresti a fost provocata intentionat

Ultima actualizare: 06-07-2013 07:01

Detalii halucinante ies la iveala in cazul exploziei care s-a produs luni noaptea in Cluj: se pare ca proprietara apartamentului unde s-a produs deflagratia a provocat dezastrul, in urma caruia 12 apartamente au fost afectate si 6 autoturisme avariate.

Politistii care au anchetat cazul au aflat ca in urma cu 6 ani, femeia in varsta de 60 de ani trecuse apartamentul pe numele unei familii din Cluj, ca sa-i ajute pe membrii acesteia sa ia un credit de la banca, garantat cu o proprietate. Se pare insa, ca desi intelegerea fusese temporara, prietenii femeii au refuzat sa-i mai inapoieze locuinta, asa cum se intelesesera intial, ba mai mult, au somat-o sa plece din casa.

Dupa 5 ani de procese, in urma cu cateva zile, femeii i-a venit decizia sa evacueze apartamentul. Disperata, nu a vrut sa accepte ca proprietatea, pe care daduse peste 30.000 de euro, va fi a altora, iar ea va ramane pe drumuri, asa ca a umblat la instalatia de gaz si a plecat la o manastire. Dupa cateva ore, s-a produs explozia.

Femeia a fost retinuta aseara, iar in urma cu putin timp a fost prezentata in fata instantei cu propunere de arestare preventiva. Ea este cercetetata pentru distrugere si risca intre 3 si 15 ani de inchisoare.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO