Au jucat in Champions League, dar nimeni nu ii vrea. Vedetele CFR-ului, in stand-by

04-06-2014 10:48


Felgueiras, Deac

Felgueiras, Deac, Camora si Costea nu au fost cedati de CFR Cluj, care vrea sa isi vanda vedetele pentru a face rost de bani. Pretentiile lui Paszkany sunt mari, dar pot scadea in cazul in care jucatorii pusi pe lista de transferuri nu vor avea cautare.

Orice jucator e de vanzare in acest moment in Gruia deoarece Arpad Paszkany, patronul echipei, vrea sa remanieze lotul si sa faca rost de bani pentru a acoperi datoriile de peste 2 milioane de euro. In plus, seful formatiei CFR Cluj vrea sa renunte la fotbalistii cu salarii mari. Asa se face ca Felgueiras, Deac, Camora si Costea au fost pusi in capul listei de jucatori care urmeaza sa plece din Gruia. Din pacate, pentru sefii din Gruia vestile nu sunt deloc bune. Mario Felgueiras este singurul jucator care starneste interes in randul mai multor cluburi. TSKA Moscova, dar si alte cluburi din Rusia si Portugalia il doresc pe lusitan, dar toate au dat inapoi cand au auzit care sunt pretentiile lui Paszkany: 3,5 milioane de euro.

Il vand mai ieftin?

In aceste moment, cea mai plauzibila varianta in privinta lui Felgueiras este aceea ca Paszkany va renunta din pretentiile financiare si va incerca sa il cedeze pe bani mai putini. E greu de crezut ca portarul portughez va fi pastrat, asta deoarece jucatorul are salariu de 20.000 de euro lunar, mult mai mult decat vor sa plateasca sefii din Gruia din toamna, 8.000 de euro lunar.

La Deac, Costea si Camora situatia este de asemenea sub semnul intrebarii. Desi cere undeva la 1 milion de euro pentru fiecare jucator, nu s-a inaintat nicio oferta concreta. Partea buna la Costea si Camora este ca acestia au salariu de 120.000 de euro, fiind sanse sa se ajunga la un acord cu finantatorul pentru o colaborare din toamna cu un salariu putin mai mic.

Deac, propus in Rusia

Ciprian Deac (foto, dreapta) are un salariu de 240.000 de euro anual, considerat mult prea mare de Paszkany si Muresan. Mijlocasul a fost propus la mai multe cluburi din Rusia pentru 1 milion de euro, dar problema este chiar salariul mare al acestuia. Desi este unul dintre preferatii lui Miriuta, e foarte probabil ca Deac sa fie cedat la vara chiar si pe o suma mai mica, mai ales ca acesta mai are doar un an de contract.

7 jucatori au plecat deja de la CFR: Piccolo, Batin, Chanturia, Gabionetta, Djokovic, Maah si Rui Pedro

5 milioane de euro platea Arpad Paszkany pentru salarii cand echipa juca in grupele Ligii Campionilor. Bugetul va fi acum de maximum 1,5 milioane de euro

„Pentru viitor ne propunem sa avem un nucleu de 16 jucatori, pe care-l vom completa cu tinerii din propria pepiniera”, Iuliu Muresan, presedinte CFR Cluj

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO