Aprovizionarea de Paste. Clujenii se inghesuie la produse romanesti

Ultima actualizare: 20-08-2012 23:20
Piata volanta cluj

Peste 400 de clujeni au cumparat produse romanesti proaspete din prima piata volanta din aest an. Platoul Salii Sporturilor „Horia Demian” s-a dovedit neincapator, iar cei 30 de producatori prezenti si-au epuizat marfa in timp record.

Legume de sezon, fructe, produse apicole si oua direct de la producatori au fost la mare cautare in prima piata volanta din acest an, organizata sambata pe platoul Salii Sporturilor „Horia Demian. Clujenii au putut cumpara produse de sezon la preturi de producator, mai precis cartofi cu 80 de bani kilogramul, salata cu 1,5 lei bucata sau miere cu 18 lei kilogramul.

Comerciantii prezenti au avut obligatia sa dovedeasca calitatea de producator agricol, in caz contrar sunt evacuati si nu li se mai permite accesul in piata volanta. In acelasi timp, comerciantii de produse lactate si oua isi pot vinde produsele doar daca fac dovada analizelor sanitar-veterinare si detin vitrina frigorifica.

Urmatoarea piata volanta va avea loc sambata, 14 aprilie 2012, tot pe platoul Salii Sporturilor „Horea Demian”. Programul pietei volante va fi intre orele 7.00 si 15.00.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO