Andrea Bocelli vine in Romania in mai putin de 10 zile

13-06-2017 14:20


Andrea Bocelli vine in Romania in mai putin de 10 zile

Acesta va sustine doua concerte exceptionale: la Bucuresti, pe 22 Iunie, in Piata Constitutiei si la Cluj Napoca, pe 25 Iunie, pe Cluj Arena.

O noua surpriza anuntata de catre organizatori este un moment artistic de dans, o coregrafie special creata pentru cele doua evenimente de catre Mihai Petre. Echipa de dansatori va fi formata din Paolo Campigotto si Alina Petre, care au adunat in palmares numeroase premii, fiind multipli campioni ai Romaniei la diverse competitii, insa si cu premii importante la campionate de talie internationala.

Reamintim faptul ca, pe scena, invitatii deja anuntati, nume sonore ale industriei muzicale, precum Andrea Griminelli, Ilaria Della Bidia, Elisa Balbo, Elizabeth Sombart, maestrul neintrecut al naiului, indragitul Gheorghe Zamfir si copilul-minune al pianului, Fabiani Prcsina, vor fi acompaniati de artisti ai Orchestrei si Corului Operei Nationale Bucuresti si de cei ai Orchestrei si Corului Operei Nationale din Cluj-Napoca, cu o componenta de peste 70 de instrumentisti si 60 de coristi.

Astfel, atat scena din Piata Constitutiei, cat si cea de pe Cluj Arena, va fi plina de oameni cu o experienta impresionanta, de artisti ce traiesc pentru a darui bucurie si trairi cu adevarat spectaculoase prin fiecare sunet, prin fiecare nota.

Cele doua spectacole Andrea Bocelli vor fi unice, pline de emotie, de caldura, de voci frumoase si puternice, de dansuri spectaculoase, special gandite pentru voi, publicul din Romania.

Asadar, intalnirea cu Andrea Bocelli si invitatii sai, va avea loc pe 22 Iunie in Piata Constitutiei din Bucuresti si pe 25 Iunie pe Cluj Arena din Cluj-Napoca. Biletele inca mai sunt disponibile in reteaua Eventim.

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO