Ando nu strica traditia debuturilor in Liga: pregateste un insider pentru victoria cu Sporting Braga

jucator CFR

Ioan Andone a anuntat ca nu va juca defensiv in Portugalia, iar titularizarea lui Luis Alberto, adus in aceasta vara chiar de la Braga, pare a fi surpriza tehnicianului pentru lusitani.

Capitanul portughez al ardelenilor, Cadu, a fost pe teren la victoriile cu Roma si Basel, iar acum viseaza la un succes la Braga. De fiecare data cand a ajuns in grupele Ligii, CFR a inceput cu victorie

Clujenii viseaza sa inceapa si a treia participare in grupele Ligii tot cu o victorie, asa cum s-a intamplat in 2008, 2-1 in deplasare la Roma, si in 2010, 2-1 acasa cu Basel. Mesajul optimist al lui Paszkany, Muresan si Andone a fost preluat si de vestiar. Capitanul Ricardo Cadu le-a transmis colegilor sa joace la victorie. "O stiu pe Braga, fiindca urmaresc campionatul Portugaliei. Este o echipa buna, dar cred ca ne putem lupta cu ei de la egal la egal. Eu chiar imi doream sa picam cu o formatie din Portugalia", a marturisit Cadu.

Doar doi supravietuitori

 

Citește și
Derby-ul flamanzilor! Ziua Z la Dinamo
Derby-ul flamanzilor! Ziua Z la Dinamo
Ce au păţit poliţiştii care l-au lăsat pe Vlad Pascu să conducă drogat

Patru jucatori au fost pe teren si la victoria de la Roma, si la cea cu Basel. Este vorba despre Cadu, Muresan, Culio si Panin. Ultimul mai e in lotul CFR-ului, dar nu a prins niciun minut in acest sezon si nu a fost inclus pe lista pentru grupele Ligii, in timp ce "Draculio" a fost cedat in Turcia. Singurii ramasi, Cadu si Muresan, sunt anuntati titulari maine seara. "Grupa e buna si ar fi pacat sa nu fortam o calificare in primavara Ligii. Jucam in Europa si nu vom face Romania de ras", a mai spus capitanul portughez al clujenilor.

Vor sa ii surprinda cu un jucator de la Braga

 

Meciul e unul special si pentru Ioan Andone, care sustine prima partida ca antrenor in grupele Ligii. Tehnicianul pregateste o mare surpriza, fiind tentat sa il titularizeze la inchidere, alaturi de Muresan, pe Luis Alberto, mijlocasul central adus in aceasta vara chiar de la Braga. "Daca joc, voi da totul pe teren, chiar daca ultima data am evoluat la adversarul nostru de miercuri. Am vorbit inainte sa vin aici si cu Beto, care acum imi va fi adversar", a zis Alberto.

„Sunt sincer si recunosc ca Braga are jucatori mai buni, dar si asa vom merge sa castigam”, Iuliu Muresan, presedinte CFR Cluj

„Este o onoare sa joci in Europa. Daca vom fi mai atenti ca la meciul cu Dinamo, putem sa batem”, Ioan Andone, antrenor CFR Cluj

„Am venit la CFR Cluj pentru a juca in grupele Ligii. Ne dorim sa incepem cu o victorie”, Ivo Pinto, fundas CFR Cluj

14 minute a bifat pana acum Luis Alberto in tricoul CFR-ului, in ultimul meci, cel cu Dinamo de la Bucuresti

Lotul pentru Braga
Portari: Felgueiras, Stancioiu, Minca
Fundasi: Pinto, Aguirregaray, Cadu, Piccolo, Rada, Camora, Sepsi
Mijlocasi: Muresan, Luis Alberto, Godemeche, Nicoara, Bastos, Valente, Pedro
Atacanti: Sougou, Kapetanos, Bjelanovic, Sg. Bus (inclus pe lista B)
* Maftei nu a facut deplasarea, deoarece mai are de ispasit o etapa de suspendare

Cele doua victorii ale CFR-ului in Liga
ROMA - CFR 1-2 (septembrie 2008)
Au marcat : Panucci (17) / Culio (27, 49)
Stancioiu - Tony, Cadu, Sousa, Pereira - Dani, Muresan - Culio, Trica (67 Peralta), Dubarbier (89 Panin) - Y. Kone. Antrenor: Maurizio Trombetta

CFR - BASEL 2-1 (septembrie 2010)
Au marcat: Rada (9), Traore (12) / Stocker (45+2)
Claro - Panin, Cadu, Alcantara, Rada - Culio, Muresan, E. Dica, Hora (54 E. Kone) - Traore (79 Sforzini), Bastos (54 De Zerbi). Antrenor: Sorin Cirtu.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Cum a fost surprins Dani Alves la trei zile după ce a ieșit din închisoare
FOTO Cum a fost surprins Dani Alves la trei zile după ce a ieșit din închisoare
Citește și...
Andone ameninta cu schimbari in echipa pentru jocul cu Braga
Andone ameninta cu schimbari in echipa pentru jocul cu Braga

Atmosfera in taberele celor doua echipe era total diferita la finalul meciului Dinamo – CFR (0-1), dar, paradoxal, nervosi erau clujenii, in special Ioan Andone.

<b>Derby-ul flamanzilor! Ziua Z la Dinamo</b>
Derby-ul flamanzilor! Ziua Z la Dinamo

Dinamo si CFR Cluj, doua echipe cu probleme financiare deloc de neglijat la nivelul jucatorilor, se vor intalni maine seara in derby-ul etapei a opta. Ultimul meci direct, cel din Supercupa, a fost castigat de Dinamo la penalty-uri.

Recomandări
Cât câștigă un muncitor străin în România. „Țara asta este bună, dar unii oameni îmi adresează cuvinte urâte”
Cât câștigă un muncitor străin în România. „Țara asta este bună, dar unii oameni îmi adresează cuvinte urâte”

În timp ce cererea pentru muncitorii străini este tot mai mare, în România nu ajung suficienți. Agențiile de recrutare spun că unii străini ocolesc țara noastră și aleg Ungaria sau Croația.

Autoritățile ruse susțin că au găsit în sângele teroriștilor o substanţă psihotropă care schimbă percepţia realităţii
Autoritățile ruse susțin că au găsit în sângele teroriștilor o substanţă psihotropă care schimbă percepţia realităţii

Cei patru principali suspecţi arestaţi după atacul terorist de la sala de concerte Crocus City Hall de lângă Moscova s-ar fi aflat sub influenţa drogurilor în momentul în care au executat împuşcăturile în masă - susțin autoritățile ruse.

Pedeapsa primită de paramedicul SMURD care a agresat sexual o pacientă, în ambulanță, în drum spre Spitalul Elias
Pedeapsa primită de paramedicul SMURD care a agresat sexual o pacientă, în ambulanță, în drum spre Spitalul Elias

Un paramedic SMURD, acuzat că a agresat sexual o pacientă pe care trebuia să o transporte în siguranță, la spital, a fost condamnat la 5 ani și 5 luni de închisoare.