Ambasadorul SUA va sustine doua discursri in timpul vizitei sale la Cluj-Napoca

22-02-2016 15:55

Hans Klemm

Ambasadorul SUA, Hans Klemm, se va afla la Cluj-Napoca in cursul acestei saptamani si va sustine doua discursuri.

Primul discurs va avea loc, joi, 25 februarie 2016 de la ora 11.00 la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, Facultatea de Stiinte Politice, Administrative si ale Comunicarii, in Amfiteatru 101, de pe Str. Traian Mosoiu nr. 71.

Ambasadorul Hans Klemm va sustine un discurs in limba engleza despre semnificatia Zilei Presedintilor si in special despre Abraham Lincoln si George Washington.

Dupa discurs, ambasadorul Klemm va dialoga cu studentii si va raspunde intrebarilor acestora. Sunt invitati sa participe studenti ai tuturor facultatilor din cadrul Universitatii.

Cel de-al doilea discurs va fi tinut vineri, 26 februarie 2016, de la ora 10.00, in Aula Facultatii de Studii Europene a Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca de pe Str. Emmanuel de Martonne nr.1.

Grupul de Reflectie si Analiza Internationala CITADEL, un think-tank universitar de politica internationala infiintat in 2013, organizeaza dezbaterea "Amenintari de securitate actuale in spatiul euro-atlantic", cu participarea domnului Hans Klemm, Ambasador al Statelor Unite ale Americii in Romania si a domnului Bogdan Aurescu, ambasador, fost ministru de Externe al Romaniei.

Dezbaterea va fi moderata de conf. dr. abilitat Valentin Naumescu, fondatorul si coordonatorul Grupului CITADEL. Evenimentul isi propune sa reliefeze principalele provocari, amenintari si riscuri la adresa securitatii in spatiul euro-atlantic, precum si raspunsurile Aliantei Nord-Atlantice, in ansamblu sau ale statelor membre, in noua configuratie a sistemului relatiilor internationale.

Dezbaterea se va desfasura in limba engleza, iar traducerea nu va fi asigurata.


 

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO