AFLA Cum poti cuceri orice femeie cu un buchet de flori

Ultima actualizare: 10-03-2012 08:44

Ultima modă în materie de flori îi îndeamnă pe clujeni să realizeze singuri buchetele pe care le oferă cadou. Aceștia sunt convinși că un aranjament personalizat, realizat sub supravegherea florăresei, cucerește orice femeie.

Noul trend îmbrățișat de clujeni implică mai mult efort. Oamenii nu se limitează să aleagă florile din care se realizează buchetul, ci vor să-și pună imaginația la treabă. Această variantă este un adevarat succes în rândul clujenilor, iar în ultima perioada cererea este tot mai mare. „Clienții doresc să își realizeze singuri buchetele, își cunosc sentimentele și cunosc sentimentele celor cărora le vor oferi florile”, povestește Ioana Molnar.

Semnificaţia florilor şi transmiterea unui mesaj anume este un alt factor pentru care clientii aleg să îşi confecţioneze singuri buchetele. De exemplu, se spune că un buchet de flori foarte colorat transmite multă bucurie. Pe lângă buchetele tradiționale, Ioana Molnar povestește că una dintre cele mai interesante cerințe a presupus realizarea unui avion din flori.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO