A ajuns pe patul de spital dupa ce un vecin l-a lovit cu toporul in cap

Ultima actualizare: 08-11-2012 11:50

Un barbat din Baia Sprie, judetul Maramures, a ajuns la spital in stare grava, dupa ce un vecin de-al sau l-a lovit cu toporul in cap. Intreaga scena s-a petrecut sub ochii sotiei, care a alertat de urgenta autoritatile.

Fosta sotie a victimei povesteste ingrozita cum si-a gasit barbatul intins pe jos, inconstient, iar agresorul pus pe harta nu vroia sa lase toporul din mana. „El era grav ranit, era taiat, avea o plaga asa, sange, la picior, eu m-am speriat foarte tare am crezut ca ii mort, ca era lesinat”, spune fosta sotie.

Conflictul dintre cei doi barbati era mai vechi, spun cunoscutii. Aseara, marul discordiei a fost o Dacie parcata in curtea comuna, unde locuiau cu totii. Barbatul lovit a ajuns in stare grava la spital, in timp ce agresorul a fost prins imediat, iar acum risca sa ajunga dupa gratii.

In functie de zilele de spitalizare si daca medicii vor confirma ca viata victimei a fost pusa in pericol, fapta poate fi incadrata la tentativa la omor, iar agresorul poate ajunge la inchisoare.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO