13 suspecti sunt urmariti penal dupa ce au comercializat mii de litri de alcool neautorizat

Ultima actualizare: 13-07-2012 21:50
alcool captura

Au achizitionat alcool de la furnizori neautorizati si au facut o mica afacere din asta. Este vorba de 3 femei si 10 barbati din Cluj si Bistrita care, timp de un an, s-au ocupat cu achizitionarea si comercializatea a mii de litri de alcool etilic.

In total, politistii au ridicat in vederea confiscarii 1.758 litri alcool etilic din judetul Cluj si 21.400 litri alcool etilic din judetul Bistrita-Nasaud. Cei 13 suspecti se afla acum sub urmarire penala.

Unul dintre suspecti a fost prins in flagrant, in trafic, chiar in timp ce isi transporta marfa, mai exact 328 litri de alcool etilic imbuteliat in flacoane de 2 litri.

Politistii din Bistrita-Nasaud au identificat si o fabrica neautorizata de producere si comercializare a alcoolului etilic pe care nu se aplica sigiliul de catre organele abilitate din judetul Bistrita-Nasaud. Cei 21.400 litri de alcool etilic gasit in fabrica a fost sigilat si indisponibilizat pana la solutionarea dosarului penal.

Parchetul de pe langa Judecatoria Cluj-Napoca le-a interzis suspectilor sa paraseasca localitatea de domiciliu, respectiv tara.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO