11 persoane din Baia Mare sunt cerceatate pentru furt, de catre politisti

Ultima actualizare: 02-05-2014 07:07
politie, perchezitii

11 persoane au ajuns in vizorul oamenilor legii dupa ce au comis in ultima vreme mai multe furturi pe raza municipiului Baia Mare. Suspectii sunt 5 barbati, 2 tineri, 3 minori si o femeie.

Ieri, 28 aprilie, o femeie de 45 de ani din Baia Mare a furat dintr-un magazin un telefon mobil, fara sa stie ca este supravegheata de camerele de luat vederi. Aceasta a fost trasa la raspundere de catre oamenii legii, iar prejudiciul a fost recuperat si resituit vanzatoarei.

Pentru un alt caz de furt care a avut loc in Baia Mare sunt cercetati trei baimareni si un barbat din judetul Mures cu varste cuprinse intre 18 si 31 de ani. Acestia au spart o hala de productie si imbuteliere si au sustras bunuri in valoare de 5.000 lei.

Suspecti de furt sunt si trei minori, care au comis cinci furturi in trei luni. Acestia au sustras 800 de pachete de tigari, bauturi alcoolice in valoare de 1.000 de lei si un telefon mobil.

Pentru furt de bauturi alcoolice sunt suspecti si doi tineri baimareni in varsta de 19 si 20 de ani care au profitat de neatentia vanzatoarei si au luat cat au putut duce. Din fericire pentru vanzatoare, prejudiciul a fost recuperat de oamenii legii si restituit.

Un alt furt solutionat de politistii de investigatii criminale baimareni a fost sesizat in 10 aprilie. Un barbat s-a plans politistilor ca i-a fost demontata si furata aproape toata casa de vacanta. Acesta a ramas asadar fara doi pereti exteriori din lemn si fara tabla de pe acoperis. Prejudiciul reclamat este in valoare de 8.000 de lei. Pentru aceasta fapta este cercetat un baimarean in varsta de 33 de ani, la domiciliul caruia politistii au gasit o parte din materialele furate.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO