10 ani de certuri si scandaluri s-au sfarsit cu moarte de om, aseara, in Sighetu Marmatiei

Ultima actualizare: 07-01-2013 06:46

Un barbat de 62 de ani a fost injunghiat de vecinul sau, dupa o noua discutie aprinsa pentru locul de parcare. La scena sangeroasa au asistat si sotiile celor doi, dar n-au apucat sa-i desparta la timp.

Cei doi vecini imparteau aceeasi curte si aveau un singur loc de parcare. Asa ca, cine ajungea primul acasa, tragea masina, iar celalalt era nevoit sa caute un alt loc.

De ani de zile, din aceasta cauza, izbucneau mereu scandaluri. Iar aseara s-a intamplat sa ajunga amandoi, in acelasi timp. Au inceput iar sa se certe. Nimeni nu se astepta insa ca barbatul de 60 de ani sa scoata un cutit si sa il atace pe vecinul cu 2 ani mai in varsta.

Sotiile n-au apucat sa reactioneze, dar au chemat apoi, de urgenta, ambulanta si politia. Victima a fost transportata la spital, insa rana din zona inimii era extrem de grava si n-a mai putut fi salvata.

Suspectul a fost incatusat si retinut. Astazi, va fi prezentat judecatorilor cu mandat de arestare preventiva si urmeaza sa fie supus si unei expertize psihiatrice pentru a se stabili daca a avut discernamant.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO