1.384 de femei i-au adus Clujului primul titlu GUINNESS WORLD RECORDS®

Ultima actualizare: 13-03-2014 06:48
Cluj, GUINNESS WORLD RECORDS®

Iulius Mall si cele mai frumoase doamne au adus orasului Cluj-Napoca titlul GUINNESS WORLD RECORDS®. Sambata, 1.384 de reprezentante ale elegantei feminine au stabilit un nou record mondial la categoria „Cele mai multe femei care se rujeaza simultan”.

Pentru prima data in mod oficial, Iulius Mall a facut ca orasul Cluj-Napoca sa apara pe harta GUINNESS WORLD RECORDS®. La invitatia Iulius Mall, clujencele s-au rujat timp de 1 minut si au doborat recordul anterior detinut de Ésika, un brand sud - american de cosmetice, care a reunit 1.002 consultanti in centrul comercial Tamanaco din Caracas, Venezuela, pe 19 august 2012.

Recordul mondial a fost omologat de Mark Gerard McKinley, reprezentantul oficial al GUINNESS WORLD RECORDS®, orasul Cluj – Napoca detinand acum primul titlu care ii aduce notorietate mondiala. Tonul a fost dat de un grup de femei in varsta de peste 80 de ani, carora li s-au alaturat numeroase participante dornice sa petreaca ziua lor printr-un eveniment cu adevarat inedit.


Evenimentul a fost organizat de Iulius Mall, partener in spectacolul frumusetii fiind AVON, brandul international de cosmetice, care a daruit rujurile.


Indragitul prezentator Catalin Maruta a sustinut femeile in demersul lor dedicat frumusetii, iar trupa Vama le-a oferit un cadou muzical. Atmosfera a fost completata si cu diverse concursuri organizate de Iulius Mall.

Aceasta este cea de-a treia actiune cu notorietate mondiala din portofoliul grupului de companii IULIUS. Pe 2 iunie 2012, ansamblul urbanistic Palas si Iasul au stabilit impreuna un record: 12.740 de lampioane inaltate simultan. Pe 8 decembrie 2013, la Palas Mall au fost prezente 1.073 de persoane costumate in elfi, care au stabilit un nou record mondial la categoria „Cea mai mare adunare de oameni imbracati in spiridusii lui Mos Craciun”.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO