Prima reactie a lui Ponta, dupa exit-poll: "Poporul are intotdeauna dreptate. L-am sunat pe domnul Iohannis, l-am felicitat"

Ultima actualizare: 19-11-2014 07:11
Prima reactie a lui Ponta, dupa votul de duminica:...
Prima reactie a lui Ponta, dupa exit-poll: Poporul...

Candidatul PSD la prezidentiale, Victor Ponta, a facut primele declaratii dupa votul de duminica, 16 noiembrie, abia la ora 23.00. El a anuntat ca "poporul are intotdeauna dreptate" si ca l-a sunat pe Klaus Iohannis ca sa il felicite pentru victorie.

"Poporul are intotdeauna dreptate. L-am sunat pe domnul Iohannis, l-am felicitat pentru victorie si eu si toti colegii mei, cat timp vom fi in pozitii publice, ne vom face datoria fata de tara. in rest, am spus, poporul are intotdeauna dreptate si e normal sa fie asa si imi doresc un singur lucru, ca sa intelegem ca suntem o tara democratica si, asa cum eu accept rezultatul, sper sa-l accepte si cei care vor sa protesteze si nu au de ce sa protesteze", a spus Ponta.

Ulterior, premierul Victor Ponta a declarat la Antena 3 ca respinge categoric ideea demisiei din fruntea Guvernului cat timp colegii nu ii cer acest lucru. "Am facut si noi numaratoare paralela, nu cred ca era cazul sa ne contestam. L-am sunat pe domnul Iohannis, l-am felicitat, asta e, viata merge mai departe", a spus Ponta, intr-o interventie telefonica. Intrebat care este rezultatul cu care a pierdut alegerile, Ponta a spus ca nu stie exact, precizand: "Domnul Dragnea stie exact".

"In orice caz, domnul Iohannis a fost votat in cea mai mare participare de dupa 1996 incoace", a spus Ponta.

El a mai spus ca respinge categoric informatia ca isi da demisia cat timp colegii nu i-au cerut acest lucru. "Resping categoric ca imi dau demisia atat timp cat nimeni dintre colegi nu mi-a cerut acest lucru", a spus premierul.

Anterior, el a postat pe Facebook, dupa anuntarea exit-poll-urilor, o imagine care il infatiseaza la un miting, impreuna cu lideri social-democrati, insotita de mesajul: "Astazi am facut Romania puternica! Va multumesc pentru sprijin!"

Mesajul era semnat de Victor Ponta, care apare pe imagine. Imaginea a fost postata la scurt timp dupa exit-poll-uri.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO