ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Klaus Iohannis a raspuns la intrebarea "Cine a castigat dezbaterea cu Ponta?" VIDEO

Ultima actualizare: 15-11-2014 07:12
Klaus Iohannis

Candidatul ACL la presedintia Romaniei a comentat dezbaterea de marti seara in care s-a confruntat pentru prima data cu Victor Ponta

Klaus Iohannis a fost invitat de site-ul ReporterVirtual.ro sa vorbeasca despre dezbaterea de la Realitatea TV in care s-a confruntat cu contracandidatul sau la presedintia Romaniei, Victor Ponta. Inregistrarea interviului o puteti vedea mai jos.

La interbarea "Cine a castigat dezbaterea de aseara?", Iohannis a raspuns "electoratul". "Dumneavoastra, jurnalistii, va trebui sa evaluati", a spus candidatul ACL. "Mie mi s-a parut important sa merg la o dezbatere, chiar daca nu am cunoscut temele sau formatul emisiunii". 

"Eu mi-as fi dorit si imi doresc in continuare o dezbatere cum se asteapta lumea sa fie o dezbatere pentru prezidentiale. intalnirea de aseara nu a fost o dezbatere ci un talk-show. Dar decat nimic, a fost binevenita", a continuat candidatul ACL, care a spus ca nu crede ca i s-a intins "o capcana", asa cum s-a speculat in ultimele ore.

"A fost decizia mea personala sa merg", a declarat Iohannis la ReporterVirtual. "Cred ca nu este admisibil sa nu existe o dezbatere". Presedintele liberalilor a confirmat si ca va merge miercuri seara la B1 TV, pentru a doua dezbatere cu Victor Ponta. Nu a putut spune insa si daca va merge la Antena 3. "Depinde ce se va intampla in aceasta seara."

"Aseara s-a vorbit mai mult despre ce trebuie sa faca presedintele, nu prim-ministrul", a declarat Iohannis. Candidatul ACL a spus ca echipa sa a luat legatura cu realizatorii emisiunii de miercuri seara pentru ca dezbaterea sa aiba loc in cele mai bune conditii. 

"Nu-mi doresc, dar as putea convietui cu Victor Ponta premier", a spus Iohannis. 

 

Prima parte a interviului:

Partea a doua a interviului:

Partea a treia a interviului:

Partea a patra a interviului:

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO