Evenimentul de lansare a campaniei electorale a PNL la miezul nopţii, în Piața Victoriei, a fost anulat

Ultima actualizare: 05-11-2020 23:44
Orban: ”Va fi campanie fără adunări publice, fără mitinguri electorale”. Cum se va vota
Inquam/ Catalin Urdoi

Evenimentul la care premierul trebuie să daea startul campaniei electorale în noaptea de joi spre vineri, la ora 00.00, în Piața Victoriei, a fost anulat. 

UPDATE 23:40: Evenimentul a fost anulat.

Președintele PNL, premierul Ludovic Orban, dă startul campaniei electorale în noaptea de joi spre vineri, la ora 00.00, în Piața Victoriei. La eveniment participă și președintele PNL București, Violeta Alexandru, senatorul Florin Cîțu - poziția 1 pe lista PNL Senat, primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu precum și alți candidați PNL la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

De vineri, 6 noiembrie, suntem oficial, în campanie electorală. Cei care vor să prindă un mandat de deputat sau de senator vor încerca să convingă electoratul să-i voteze în condiții speciale, impuse de vremurile pe care le trăim.

Clasicele adunări electorale cu mii de oameni nu mai sunt permise, iar toți cei care vor participa la evenimente electorale trebuie să poarte mască.

Deși reprezentanții Guvernului au dat asigurări că nu va crește numărul de îmbolnăviri, adversarii politici vorbesc deja de cifre mai mari după aceste alegeri.

 

Fără mitinguri electorale cu mii de oameni

 

Deși, față de acum o lună și jumate, numărul de cazuri de noi a explodat, restricțiile pentru campania electorală nu au fost înăsprite.

Partidele și-au luat adio de la mitingurile electorale tradiționale, când mii de oameni erau adunați pe străzi.

Acum, la evenimentele electorale din spații închise vor putea participa maximum 20 de persoane, iar în cele deschise - 50.

Evenimentul nu ar trebui să dureze mai mult de două ore, iar cei care participă trebuie să poarte mască și să se dezinfecteze.

Pe străzi nu ar trebui să vedem grupuri mai mari de 6 persoane care împart pliante. Iar la ușa noastră au voie să vină cel mult 2 reprezentanți ai partidelor.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO