Se anunţă o toamnă frumoasă, cu temperaturi de până la 31 de grade. Zonele în care va ploua


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Marti 18 Septembrie 2018 11:23
Categorie: Vremea
toamna

Marți avem vreme caldă şi frumoasă, cu maxime de până la 30-31 de grade, foarte puţini nori şi un vânt mai insistent în sudul Banatului.

În Bărăgan şi Dobrogea soarele apare chiar de dimineaţă, vântul nu va exagera, iar temperaturile vor fi plăcute la amiază. Doar pe litoral şi în Deltă se răcoreşte puţin.

Vreme frumoasă găsim şi în Moldova sudică şi nordul Munteniei. Temperaturile ajung la 26-27 de grade, norii vor fi rari şi nu sunt condiţii de ploaie. Şi mai sus, în nordul Moldovei şi în Bucovina va fi soare şi vreme bună, cu înnorări sporadice şi temperaturi în creştere faţă de ieri.

Trecem Carpaţii şi ajungem în nordul Transilvaniei şi în Maramureş. Vreme foarte frumoasă, cer curat şi temperaturi de vară, mai mari decât ieri.

Vreme bună, cu cer senin şi temperaturi neobişnuit de mari găsim şi în ţinuturile vestice. Şi în zona Transilvaniei avem soare şi timp frumos după risipirea ceţii. În depresiuni, frigul persistă până se împrăştie norii, apoi se încălzeşte.

Pentru Oltenia se anunţă vreme frumoasă şi mai caldă ca ieri. În vestul provinciei vor fi 30 de grade, iar vântul va fi mai insistent decât în rest.

În ţinuturile sudice percepem o nouă încălzire. În ansamblu, vremea rămâne frumoasă, cu nori puţini şi vânt domol.

În Bucureşti, prindem vreme însorită cel puţin până vineri. În această dimineaţă este destul de răcoare, dar mai târziu se înseninează şi maximă va atinge 27-28 de grade.

Şi la munte va fi vreme frumoasă. Dimineaţa începe cu ceaţă, apoi atmosfera se degajează şi se încălzeşte uşor. Apar şi câţiva nori, iar prin Munţii Banatului se intensifică vântul.

Veşti bune avem şi pentru amatorii de plajă în extra-sezon: soare şi atmosfera agreabilă găsim şi pe litoral. Azi, vântul va fi mai nervos în staţiunile sudice, unde apa mării se menţine rece.

Prognoza pentru 3 zile

Miercuri se încălzeşte mai tare în vest, nord şi centru. Norii apar destul de rar, vântul va fi activ tot prin zona Banatului, iar ceata mai apare dimineaţă prin zonele centrale şi în cele estice.

Şi joi o să avem timp frumos şi temperaturi neobişnuit de mari pentru a doua parte a lunii septembrie. Cerul va fi senin, iar temperaturile ating din nou 30 de grade în vestul şi sud-vestul ţării. Vor creşte treptat şi valorile minime.

Vineri avem aceeaşi situaţie: soare, foarte puţini nori şi temperaturi de luna iunie.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Sursa: Pro TV

Tags: vremea,

VIDEO PROTVPLUS.RO