Se anunţă o toamnă frumoasă, cu temperaturi de până la 31 de grade. Zonele în care va ploua

toamna

Marți avem vreme caldă şi frumoasă, cu maxime de până la 30-31 de grade, foarte puţini nori şi un vânt mai insistent în sudul Banatului.

În Bărăgan şi Dobrogea soarele apare chiar de dimineaţă, vântul nu va exagera, iar temperaturile vor fi plăcute la amiază. Doar pe litoral şi în Deltă se răcoreşte puţin.

Vreme frumoasă găsim şi în Moldova sudică şi nordul Munteniei. Temperaturile ajung la 26-27 de grade, norii vor fi rari şi nu sunt condiţii de ploaie. Şi mai sus, în nordul Moldovei şi în Bucovina va fi soare şi vreme bună, cu înnorări sporadice şi temperaturi în creştere faţă de ieri.

Trecem Carpaţii şi ajungem în nordul Transilvaniei şi în Maramureş. Vreme foarte frumoasă, cer curat şi temperaturi de vară, mai mari decât ieri.

Vreme bună, cu cer senin şi temperaturi neobişnuit de mari găsim şi în ţinuturile vestice. Şi în zona Transilvaniei avem soare şi timp frumos după risipirea ceţii. În depresiuni, frigul persistă până se împrăştie norii, apoi se încălzeşte.

Citește și
Pedeapsa primită de doctorița din Suceava judecată pentru că a luat mită de la 280 de pacienți bolnavi de cancer în 20 de zile

Pentru Oltenia se anunţă vreme frumoasă şi mai caldă ca ieri. În vestul provinciei vor fi 30 de grade, iar vântul va fi mai insistent decât în rest.

În ţinuturile sudice percepem o nouă încălzire. În ansamblu, vremea rămâne frumoasă, cu nori puţini şi vânt domol.

În Bucureşti, prindem vreme însorită cel puţin până vineri. În această dimineaţă este destul de răcoare, dar mai târziu se înseninează şi maximă va atinge 27-28 de grade.

Şi la munte va fi vreme frumoasă. Dimineaţa începe cu ceaţă, apoi atmosfera se degajează şi se încălzeşte uşor. Apar şi câţiva nori, iar prin Munţii Banatului se intensifică vântul.

Veşti bune avem şi pentru amatorii de plajă în extra-sezon: soare şi atmosfera agreabilă găsim şi pe litoral. Azi, vântul va fi mai nervos în staţiunile sudice, unde apa mării se menţine rece.

Prognoza pentru 3 zile

Miercuri se încălzeşte mai tare în vest, nord şi centru. Norii apar destul de rar, vântul va fi activ tot prin zona Banatului, iar ceata mai apare dimineaţă prin zonele centrale şi în cele estice.

Şi joi o să avem timp frumos şi temperaturi neobişnuit de mari pentru a doua parte a lunii septembrie. Cerul va fi senin, iar temperaturile ating din nou 30 de grade în vestul şi sud-vestul ţării. Vor creşte treptat şi valorile minime.

Vineri avem aceeaşi situaţie: soare, foarte puţini nori şi temperaturi de luna iunie.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
Citește și...
Prognoza ANM până pe 30 septembrie. De când scad temperaturile și încep ploile
Prognoza ANM până pe 30 septembrie. De când scad temperaturile și încep ploile

ANM anunță temperaturi în creştere în această săptămână, în întreaga ţară; după 22 septembrie, cresc şansele de ploaie

Recomandări
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia

Armata Ucrainei a decis să retragă una dintre armele pe care i le-a furnizat Washingtonul, după ce s-a constatat că este vulnerabilă în timpul atacurilor rusești.

Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare
Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare

Acuzațiile procurorilor și dosarele penale întocmite pe numele lor nu îi țin pe politicieni departe de funcții. 

Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump.
Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump. "Fără ea, nu vei face nimic, devii un președinte onorific"

Curtea Supremă a SUA a dezbăutut, joi, imunitatea penală a lui Donald Trump. Majoritar conservatoare, aceasta a părut să respingă argumentele candidatului republican la Casa Albă.