Reglare de conturi în trafic la Iași. O şoferiţă a lovit intenționat un motociclist și l-a proiectat în altă maşină

Ultima actualizare: 13-09-2021 19:43

În Iași, un conflict în trafic, între un motociclist și o șoferiță de 25 de ani, s-a terminat cu un accident teribil.

Femeia este acuzată că l-a lovit intenționat cu mașina pe bărbatul de pe motocicletă și l-a aruncat în fața unui autoturism, care venea pe contrasens. Pentru că purta geacă de protecție, motociclistul a scăpat cu răni ușoare.

Atenție, urmează imagini și detalii care vă pot afecta emoțional.

Incidentul a avut loc pe o strada din apropierea gării din Iași. Șoferița trage de volan în momentul în care motociclistul ajunge în dreptul ei, pe banda a doua și îl lovește.

Motocicleta este aruncată pe contrasens în fața unui autoturism. Imediat, traficul se oprește și mai mulți șoferi coboară din mașini ca să vadă ce s-a întâmplat. Motociclistul are răni la glezne, genunchi și coapse.

Cristi Dănescu este instructor auto în Gorj. Susține că și motociclistul a greșit.

Cristi Dănescu: "Motociclistul normal trebuia să fie mai pe mijlocul benzii lui de rulare, aici e impactul, țup. Oricum, vina aparține celui de pe banda unu. Aici se vede clar când vehiculul de pe banda unu pătrunde deja în banda doi".

 

Dosar penal pentru femeie și amendă pentru bărbat

 

Conflictul dintre motociclist și șoferiță a pornit în trafic. Într-o intersecție, femeia nu i-ar fi acordat prioritate, iar el ar fi pornit în urmărirea ei ca să o mustre. Iată ce a povestit bărbatul ulterior pe Facebook.

"În urma unei şicanări în trafic, mai mult verbală, şoferiţa a crezut că este oportun să dea intenţionat cu maşina peste mine. Spun acest lucru pentru a sublinia trei aspecte: oricât ai crede că ai dreptate şi celălalt şofer te-a obstrucţionat, era să te lovească circulând necorespunzător sau a făcut alte lucruri, lasă de la tine că nu ştii peste ce nebuni dai".

Conflictul intre motociclist și șoferiță s-a terminat la poliție. Femeia de 25 de ani din Vaslui are dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Trei luni nu mai are voie să conducă pentru că i-a fost suspendat permisul.

Răzvan Jurchiș, doctor în psihologie: "Fiind în mașină, fiecare în mașina noastră, avem un sentiment al protecției și poate al anonimatului. Celălalt nu știe cine sunt, sunt protejat în automobilul meu și pot să îmi permit lucruri pe care nu mi le-aș permite dacă aș sta față în față cu persoana respectivă".

În urma incidentului a fost sancționat și motociclistul. Polițiștii l-au amendat cu 980 de lei pentru că avea o alcoolemie de 0,04 în aerul expirat.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO