VIDEO. Momentul în care un schior este fugărit de urs pe o pârtie din Predeal

24-01-2021 07:55


Apariții surprinzătoare la munte, pe două pârtii din Predeal. Un urs și un cerb au ieșit ”la plimbare”, printre turiști.

În timp ce ursul a fugărit schiorii pe pârtie și i-a furat rucsacul unuia dintre ei, cerbul s-a lăsat admirat pe când își "ascuțea" coarnele.

Dacă cerbul n-a părut stingherit de comentariile admirative ale turiștilor, ursul hoțoman, prins asupra faptului și filmat, a dispărut rapid în decor. De altfel, ursul nu e la prima apariție pe pârtia Clăbucet.

De fiecare dată când a invadat teritoriul schiorilor, animalul a fost alungat de jandarmi cu zgomote puternice, înainte să rănească pe cineva și a fugit înapoi în pădure. Aceasta a fost prima sa ispravă... penală.

Pe de altă parte, pe pârtia Cocoșul, mulți copii s-au făcut comozi și au privit minute în șir cerbul care le-a ieșit în cale.

Sălbăticiunea nu a părut incomodată de ochii ațintiți asupra ei și, tacticoasă, și-a văzut de treabă. Unul dintre schiori a imortalizat momentul.

Cerbul și-a frecat de zor coarnele de ramurile unui copac, şi nu a părut deloc stingherit de comentariile admirative ale turiștilor.

Tags: urs, cerb, predeal,


VIDEO PROTVPLUS.RO