VIDEO. Momentul accidentului cu 7 mașini din Ilfov, după un presupus furt a 650.000 de lei

Ultima actualizare: 25-11-2020 20:42

Doi indivizi bănuiți că au furat aseară 650.000 de lei din mașina unui bărbat din Sintești, Ilfov, sunt căutați și la această oră de poliție.

Jaful, urmat de o goană teribilă pe șosea și încheiat cu un accident în care au fost implicate 7 mașini, a fost filmat de camerele de supraveghere din trafic. Trei persoane au ajuns la spital în urma accidentului produs chiar lângă primărie și secția de poliție din comună.

Aflat la volanul unei maşini puternice, păgubitul ar fi intrat voit în autoturismul celor doi suspecți, pe care îi acuză că i-au furat 650.000 de lei. A avariat - pe lângă maşina sa şi cea a fugarilor - alte 5 autoturisme.

Bărbat lovit: Aşteptam la coloană să dau prioritate şi m-am trezit lovit în spate de acel Audi, care era urmărit de Mercedes.
Reporter: Păgubiţii ar fi fost cei din Mercedes?
Bărbat: Da şi îi alergau pe cei din Audi să-i prindă.
Reporter: Cam câte persoane au fost rănite?
Bărbat: În prima ambulanță, tatăl celui din Mercedes, lovit la cap şi la umăr, iar în a doua, două persoane din Loganul ăsta.

Pentru că maşina lor nu a mai pornit, cei doi tineri bănuiţi de furt au luat-o la fugă pe Drumul Naţional 5. Camerele de supraveghere montate în sensul giratoriu i-au surprins în timp ce încercau să scape din nou de cel pe care l-ar fi păgubit.

Bărbatul păgubit susţine că abia se întorsese de la bancă, de unde ridicase cei 650.000 de lei - echivalentul a peste 130.000 de euro. Ar fi lăsat geanta plină cu ban, în maşina parcată în faţa locuinţei sale din Sintesti. După câteva minute, i-a observat pe cei doi tineri încercând să forţeze uşa maşinii. Când a ieşit, a constatat că geanta cu bani lipsea şi a pornit în urmărire.

Bărbatul i-a urmărit pe cei doi pe o distanţă de aproximativ 5 kilometri, intre Sintesti şi Jilavă.

Deocamdată poliţiştii nu au reuşit să îi identifice pe fugari, dar în acest caz a fost deschis un dosar penal pentru furt calificat, vătămare corporală din culpă şi distrugere.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO