Un tânăr din Dâmbovița s-a rănit grav cu drujba în timp ce lăia lemne


Ultimul update: Luni 04 Noiembrie 2019 10:03
Data publicarii: Luni 04 Noiembrie 2019 08:43
Categorie: Stiri actuale

Incident sângeros În Dâmboviţa. Un tânăr a ajuns la spital în stare gravă după ce s-a rănit cu o drujbă în timp ce tăia lemne.

Norocul bărbatului a fost un vecin aflat prin preajmă şi care a chemat o ambulanţă la faţa locului. Tânărul a ajuns în timp util la spital, iar medicii au reuşit să îi oprească hemoragia şi l-au stabilizat.

Tânărul locuieşte în aceeaşi gospodărie împreună cu soţia şi soacra sa, care nu se aflau acasă în momentul incidentului. Norocul a făcut că alături de rănit să fie un vecin care care a sunat imediat la 112.

Vecinii sunt de părere că tânărul era obosit şi probabil într-un moment de neatenţie s-a accidentat.

Cazul a fost preluat şi de poliţişti.

Subcomisar Alexandra Ciurea, purtător de cuvânt IPJ Dâmboviţa: „Din primele verificări se pare că tânărul s-ar fi accidentat în zona membrului inferior în timp ce tăia lemne cu o drujbă.”

Tânărul de 22 de ani a fost preluat de un echipaj de la ambulanţa şi transportat de urgenţă la Spitalul judeţean de din Târgovişte. Acolo medicii au decis să fie băgat direct în sala de operaţii. În acest moment, spun doctorii, este în afara primejdiei.

Băiatul va mai rămâne internat o perioadă în secţia de chirurgie plastică şi reparatorie şi va avea nevoie de recuperare medicală.

 

Tags: ranit drujba,

VIDEO PROTVPLUS.RO