Un tânăr a distrus șase mașini, pentru că nu știa care e autoturismul vecinului care îl supărase

Ultima actualizare: 25-11-2021 19:30

Un tânăr din București care s-a supărat pe un vecin care-i bătea în țeava de la calorifer, a decis să îi dea o lecție respectivului. Așa că a început să îi distrugă mașină vopsită gri.

 

Cum în zonă erau încă 5 autoturisme cu aceeași nuanță, s-a ocupat și de acestea. Nervosul este acum în custodia poliției.

 

Imaginile surprinse de mai multe camere de supraveghere îl arată pe tânăr cum lovește mașinile cu picioarele.

 

După cearta cu vecinul sau, suspectul a coborât să îi dea o lecție și i-a lovit mașină din parcarea blocului. Nu s-a oprit însă aici și două nopți la rând ar fi distrus mai multe mașini de aceeași culoare cu a vecinului care l-a înfuriat.

 

Cel care a provocat distrugerile are 24 de ani și, potrivit anchetatorilor, ar fi fost sub influența drogurilor.

Dimineață am găsit mașină vai de ea, cu oglinda ruptă, fără ștergătoare, capota îndoită. Am bănuit așa cam cine ar fi dar, nu știam sigur. Când am ajuns la poliție am înțeles că mai sunt și alții ca mine”, a declarat victima.

 

Inițial, polițiștii nu au făcut legătura între cazuri însă, după ce au înregistrat mai multe plângeri similare, au verificat camerele de supraveghere instalate în zonă și l-au descoperit pe făptaș.

 

Secția 7 a fost sesizată de mai mulți cetățeni că mașinile parcate pe mai multe străzi au fost distruse de un necunoscut. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere”, a transmis purtătorul de cuvânt al DGPMB.

Preferința pentru gri a suspectului are o explicație potrivit specialiștilor.

Suspectul va plăti pentru ce a făcut. Penal, dar și daune pentru reparații.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO