Un sat din Mures s-a transformat intr-un roman politist. Mai multe oase, gasite in fantana parasita

Dată publicare: 04-03-2013 16:30
Dată actualizare: 07-03-2013 06:49


fantana

O mana de oseminte gasite intr-o fantana parasita din Mures le-a dat prilejul localnicilor sa se transforme in veritabili detectivi.

Daca adevaratii politisti abia acum incep ancheta, oamenii satului par sa stie deja cine este victima, de mana cui a sfarsit, ba chiar si mobilul crimei.

"A mirosit urat si am vazut multe multe haine in fantana si cu un bat de ala lung ca sa scoata hainele. I-o cazut oasele din mana acolo jos. Toti oamenii l-au recunoscut dupa fas" poveste o localnica.

Un satean care locuieste aproape de fantana parasita a facut descoperirea. Desi nu s-au gasit decat resturi de haine si cateva oase, localnicii sunt convinsi ca acestea ii apartin unui barbat din sat, pe care nu l-a mai vazut nimeni de sase ani. Oamenii spun ca omul avea atunci in jur de 50 de ani si plecase la vremea respectiva in strainatate, sa-si faca un rost. Unul dintre vecini isi aminteste si ca s-a intors cu bani de acolo, dar nu s-a gasit cineva care sa-i confirme asta, pentru ca barbatul nu mai avea rude in sat.

"A avut vreo 37 de milioane cand a venit de la Ungaria, asa stiam ca a avut omul."

Satenii au pus cap la cap toate informatiile pe care le-au aflat unii de la altii si au ajuns la concluzia ca barbatul din fantana a fost ucis tocmai pentru acesti bani. Ba chiar au si un suspect: proprietarul casei langa care este sapata fantana. Numai ca si acesta e mort de doi ani, asa ca a luat taina in mormant.

In timp ce localnicii si-au terminat ancheta, politistii abia au inceput-o pe cea oficiala.

Nu va fi o misiune usoara pentru criminalistii care, probabil vor fi nevoiti sa faca o analiza ADN, pentru a identifica trupul din fantana.

Sursa: Pro TV

Tags: fantana, mures,


VIDEO PROTVPLUS.RO