Un polițist din Suceava, găsit spânzurat în locuința sa. Ce l-a făcut să recurgă la gest


Ultimul update: Miercuri 19 Februarie 2020 18:25
Data publicarii: Miercuri 19 Februarie 2020 14:28
Categorie: Stiri actuale

Un agent de 28 de ani, profund marcat de faptul că soția, tot polițistă, colegă cu el la același post, a decis să îl părăsească, a fost găsit fără viață, dimineață, în apartamentul familiei.

Anchetatorii spun că bărbatul s-a sinucis.

Colegii tânărului polițist s-au alarmat, atunci cînd acesta nu a mers astăzi la serviciu, la postul din comună Dornești. Chiar șeful bărbatului s-a dus la apartamentul din orașul Rădăuți al familiei. O rudă a descuiat ușa.

Înăuntru, adjunctul șefului de post era mort. Tînărul lucra în comună Dornești de cinci ani. Soția, care îi era colegă, le-a spus apoi anchetatorilor că aseară a avut o discuție aprinsă cu soțul sau. Apoi, și-a făcut bagajul și a plecat la mama ei.

Polițistul a încercat să o facă să se razgândească, dar n-a reușit.

Rămas singur, și-a luat viața, fără să lase vreun bilet de adio. Cuplul nu avea copii. 

Polițistul trecuse testul psihologic

 

„Dimineaţă la prima oră nu s-a prezentat la serviciu. L-a sunat şeful lui de post. Nu a răspuns la telefon. S-a îngrijorat şi s-a dus până acasă la el şi l-a găsit victima unui act suicidal'', a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuţ Epureanu, pentru Agerpres.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, poliţistul era căsătorit şi nu avea copii.

Epureanu a spus că poliţistul avea activitate bună, trecuse testul psihologic, dar potrivit informaţiilor pe care le are victima ar fi avut cu o seară înainte o ceartă cu soţia.

''Activitate bună spre foarte bună, fără probleme deosebite, căsătorit, fără copii. Trecuse testul psihologic. Colegii s-au interesat şi ar fi avut o ceartă cu soţia'', a spus Epureanu.

 

Acum, urmează ca polițista să fie audiată, în dosarul de ucidere din culpă.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

VIDEO PROTVPLUS.RO