Un cunoscut actor din Timisoara a ramas fara 100.000 de euro. Hotii i-au taiat seiful cu un aparat de sudura

Ultima actualizare: 12-08-2014 03:26

Un cunoscut actor al Teatrului National, din Timisoara si profesor la catedra de actorie a Universitatii de Vest a fost pradat de hoti.

Barbatul plecase pentru trei zile in vacanta si cand s-a intors a gasit seiful familiei aproape gol. Talharii i-au luat aproape o suta de mii de euro dupa ce au taiat casa de bani cu un aparat de sudura.

Actorul Remus Alexandru a plecat, luni, la o manastire din Apuseni. Cand s-a intors acasa, a inghetat. Usa apartamentului era sparta iar seiful familiei, vechi de doua secole si care cantareste 200 de kilograme, era urnit din loc si taiat. Banii obtinuti din vanzarea unui apartament si o parte din mostenirea primita de la tatal sau, nu mai erau.

"Am incercat sa deschid usa si am vazut butucul spart. Am intrat in casa si am incremenit. Seiful care era in hol, fusese mutat langa baie. S-a lucrat cel putin trei zile sa gaureasca seiful vechi de 200 de ani, al matusii sale. E clar ca au venit la pont, au venit la sigur" a povestit pagubitul.

O parte dintre bijuterii si mai multe documente au fost arse. Doar un lingou de aur a scapat neatins.Vecina barbatului, care locuieste la etajul intai, povesteste ca, luni noaptea, pe la 1, s-a auzit din apartamentul actorului, muzica simfonica, data tare. I s-a parut ciudat mai cu seama ca vecinul ei nu are asemenea obiceiuri. Dimineata a zarit pe balconul care da in spatele cladirii o funie improvizata din paturi. Politistii au inceput o ancheta in acest caz si incearca sa contureze un cerc de suspecti.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO